Exatlon 8 noiembrie. Mesajul emoţionant al lui Ionuţ ”Jaguarul”, după plecarea lui Ciprian Silaşi din competiţia Exatlon

Ionuţ ”Jaguarul” a transmis un mesaj foarte emoţionant, după plecarea lui Ciprian Silaşi din competiţia Exatlon.

Autor: A.V.

Plecarea lui Ciprian Silaşi din competiţia Exatlon a însemnat foarte mult pentru echipa Războinicilor. Cu lacrimi în ochi şi supăraţi că un coechipier de-al lor a părăsit echipa, concurenţii şi-au exprimat părerile de rău.

Ionuţ ”Jaguarul” a transmis un mesaj foarte emoţionant după plecarea lui Ciprian Silaşi: ”Dureros să pierzi un membru al echipei, pentru că petreci un anumit timp cu el şi te ataşezi de el, dar ăsta e jocul. Până la urmă toţi plecăm de aici, rând pe rând. Aceleaşi senzaţii şi aceeaşi durere eu o aveam şi când pleca, când eram în primul sezon şi pleca un membru al echipei şi ne era foarte greu, dar trebuia să ne mobilizăm foarte repede că nu aveam timp de stat, nu aveam timp de regretat. Ştim că el întreţinea atmosfera aici în echipă, aducea şi o grămadă de puncte, era foarte bun pe final, chiar dacă venea el din urmă.

Trebuie să demonstraţi că nu sunteţi o echipă slabă şi chiar dacă a plecat un om, ei acum o să umble la psihicul vostru şi o să zică că o să vă bată! Vreau să le demonstraţi cum sunteţi voi, echipa asta, aici, care sunteţi, câţi aţi mai rămas, să le deomnstraţi din nou că sunteţi peste ei. Trebuie să ne adunăm şi să le dăm. Să tragem cât mai mult de noi ca să scoatem şi de la ei unul câte unul, unul câte unul.
Pentru că ei chiar au fost azi. Azi le-a fost frică tare de noi! Ştiu că e o pierdere, ştiu că era un om foarte bun pe final, mi-a plăcut foarte mult că era foarte concentrat pe final şi era necesar să rămână în echipă deoarece chiar aveam nevoie de el! Mi-aş dori ca Doru să se concentreze mai mult pe final, mi-aş dori tare mult să-şi revină puţin. Cum a putut cu Silaşi să-l dea afară, aşa poate şi cu concurenţii, nu numai cu cei din echipă, să dovedească de ce este în stare.
Trebuie foarte bine să te gândeşti foarte bine pentru că nu avem timp de joacă! M-am ataşat foarte mult de voi, ţin la voi enorm de mult şi eu mă consum foarte mult pentru voi când pierdeţi. Eu vă zic sincer. Mie mi-e enorm de greu. Nu credeam că o să îmi fie atât de greu, nu credeam că o să mă implic atât de mult, toată lumea din jurul meu şi din interior şi din exterior vede că mă consum foarte mult şi eu sunt trup şi suflet pentru voi aici şi voi fi. Şi vreau să fiţi uniţi şi să demonstrăm că putem. Eu am sperat până în ultimul punct că vom câştiga şi că vom întoarce scorul. Am sperat şi nu mi-am pierdut încrederea în mine”
, sunt declaraţiile lui Ionuţ.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gravidă în cinci luni, sora Deliei a făcut mărturisiri incredibile: ”Nu există”

Sânziana Buruiană, schimbare majoră de look! Nu mai e cum o cunoşteai înainte

Anunţ important pentru români! Se dau bani de 1 Decembrie!

Zodii în care poți să ai cea mai mare încredere

Gata, apare un nou PAȘAPORT în Europa! Anunțul transmis de UE. Când va intra în vigoare

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Capitala, în scenariul roșu. Măsurile care vor da peste cap viața bucureștenilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies