Vedete

Exatlon 8 noiembrie. Mirel Drăgan şi Ionuţ Jaguarul au fost la un pas de bătaie! Faimosul nu îşi mai putea stăpânia furia

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Ionuţ Jaguarul şi Mirel Drăgan au fost la un pas de o încăierare după ce antrenorul l-a atenţionat pe Faimos că era cu piciorul în afara liniei. De aici pînă la ţipete şi cuvinte dure nu a fost decât un pas. Mai mult decât atât, Mirel s-a apropiat ameninţător de Războinic, uitând că este luptător MMA. 
 
 
După ce a pierdut punctul în faţa lui Doru Meseşan, Mirel a pus nereuşita lui pe seama lui Ionuţ, spunând că nu s-a putut concentra din cauza lui. Giani Kiriţă a intervenit luându-i apărarea jucătorului din echipa lui, în timp ce Iulian s-a băgat între antreonorul lui şi Faimosul pus pe scandal. 
 
„Ce comentezi tu? Lasă-mă în… Că îţi trag una de îţi sparg gura…”, a ţipat Mirel îndreptându-se cu mingea spre Ionuţ şi gesticulând nervos. 
 
 
„Bă, de ce ai reacţiile astea?”, l-a întrebat Jaguarul mirat. „Vezi că o forţezi tare! Ai greşit-o urât tare”, a continuat el, văzând că Mirel nu cedează. 
 
Intervenţia lui Giani l-a enervat pe Ionuţ şi mai tare, făcându-l să izbucnească şi el. 
 
 
 
 

Galerie foto  Urmatorul articol