Exatlon 8 noiembrie. Mirel Drăgan şi Ionuţ Jaguarul au fost la un pas de bătaie! Faimosul nu îşi mai putea stăpânia furia

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Ionuţ Jaguarul şi Mirel Drăgan au fost la un pas de o încăierare după ce antrenorul l-a atenţionat pe Faimos că era cu piciorul în afara liniei. De aici pînă la ţipete şi cuvinte dure nu a fost decât un pas. Mai mult decât atât, Mirel s-a apropiat ameninţător de Războinic, uitând că este luptător MMA. 
 
 
După ce a pierdut punctul în faţa lui Doru Meseşan, Mirel a pus nereuşita lui
pe seama lui Ionuţ, spunând că nu s-a putut concentra din cauza lui. Giani Kiriţă a intervenit luându-i apărarea jucătorului din echipa lui, în timp ce Iulian s-a băgat între antreonorul lui şi Faimosul pus pe scandal. 
 
„Ce comentezi tu? Lasă-mă în… Că îţi trag una de îţi sparg gura…”, a ţipat Mirel îndreptându-se cu mingea spre Ionuţ şi gesticulând nervos. 
 
 
„Bă, de ce ai reacţiile astea?”,l-a întrebat Jaguarul mirat. „Vezi că o forţezi tare! Ai greşit-o urât tare”,a continuat el, văzând că Mirel nu cedează. 
 
Intervenţia lui Giani l-a enervat pe Ionuţ şi mai tare, făcându-l să izbucnească şi el. 
 
 
 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 8 noiembrie. Ea este noua concurentă de la Faimoşi! A fost primită cu apaluze de noii coechipieri

Exatlon 8 noiembrie. Mesajul emoţionant al lui Ionuţ ”Jaguarul”, după plecarea lui Ciprian Silaşi din competiţia Exatlon

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

RAED ARAFAT a spus-o clar: Lumea trebuie să înțeleagă. Când vom scăpa de restricții?

FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România! „Se așează zilnic în cap cu toate cele în jos”

În timp ce Biden jura, Trump vindea 50 de avioane F-35

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies