Exatlon 9 decembrie. Alin Andronic, în lacrimi! Şi-a povestit drama! Pentru cine ar vrea să câştige concursul

Exatlon 9 decembrie. Alin Andronic suferă fiindcă nu poate concura. Războinicul a povestit prin ce momente grele a trecut, viaţa nefiind blândă cu el. Cariera de fotbalist i-a fost curmată de accidentări, iar acum Alin Andronic speră să nu îşi încheie parcursul la Exatlon din aceeaşi cauză.

Autor: A. I.

"Aştept să vină şi momentul meu în viaţă în care pot să zic că ceva bun se va întâmpla şi cu mine. Am avut multe de suferit în viaţă, şi cu părinţii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung fotbalist, nu am reuşit fiindcă am avut multe operaţii, accidentări", a mărturisit cu lacrimi în ochi Alin Andronic.

 Războinicul a dezvăluit că ar vrea cu banii câştigaţi la Exatlon să îşi ajute familia. Premiul cel mare este de 100.000 de euro.

"Nu simt deocamdată nimic, nicio diferenţă. Câteodată mă doare fără să fac nimic, câteodată mă doare şi când apăs", le-a mărturisit Alin Andronic băieţilor care au rămas în competiţie.

"Aş prefera ca fiecare să fie sănătos şi să fie mulţumit în sinea lui că a făcut tot ceea ce a depins de el şi că cele 4 luni petrecute aici nu au fost în zadar", a spus Cristi Pulhac.

"Pe colegii mei îi simt lângă mine, îi simt că sunt trişti, bineînţeles că nu am de unde să ştiu dacă este o tristeţe sinceră sau nu pentru că dacă eu nu voi putea concura este o şansă în plus pentru ei", a mai spus Alin Andronic. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 9 decembrie. Alin Andronic, cu lacrimi în ochi! Cum a apărut după accidentare

Exatlon 8 decembrie. Care este starea lui Alin Andronic după accidentare! Cosmin Cernat a făcut anunţul

Exatlon 7 decembrie. Accidentare gravă pentru Alin Andronic! Nu mai poate concura: „I s-au dus şansele să câştige”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Intră în vigoare de la 1 iulie! Klaus Iohannis tocmai a semnat decretul. ESTE OBLIGATORIU

De ce e bine să ții un tub de pastă de dinți fără capac pe un raft din frigider: trucul care îți salvează frigiderul

EXCLUSIV. România, umilită pe banii ei! Cât ne-a costat trocul politic de la Eurovision (VIDEO)

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies