Vedete

Exatlon 9 decembrie. Ana Otvoş părăseşte competiţia! Accidentarea la umăr i-a fost fatală: "Mă doare extrem de tare că nu plec după o luptă dreaptă"

Exatlon 9 decembrie. Ana Otvoş părăseşte competiţia. Războinica s-a accidentat la umăr în timpul jocului de protecţie, iar accidentarea nu a mai lăsat-o să participe la duel.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Exatlon 9 decembrie. Ana Otvoş părăseşte competiţia! Accidentarea la umăr i-a fost fatală: "Mă doare extrem de tare că nu plec după o luptă dreaptă"icon photo

Ana Otvoş ar fi trebuit să participe la duel cu Mădălina Predoi, însă din pricina accidentării nu a putut juca la duel.

"Accidentarea Războinicei e gravă, e atât de gravă încât ea nu mai poate continua aici, la Exatlon România. Umărul a cedat, au urmat câteva investigaţii medicale. Ana este aici cu mâna susţinută şi cu mâna legată de trunchi. E încă un moment foarte greu aici, la Exatlon România, pentru noi toţi", a spus prezentatorul Cosmin Cernat.

"Nu mai simt durerea fizică deloc, mi-au făcut foarte multe calmante, însă mă doare extrem de tare că nu pot să plec acasă după un duel, după o luptă dreaptă. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu pusă în situaţia în care să nu am dreptul să lupt. Când ţi se termină ghemul se termină, o iau ca atare, mi s-a spulberat încă un vis, ştiu că nu o să mai am şansa asta niciodată.

Se pare că atunci când îţi doreşti ceva prea mult faci greşeli, cum am făcut şi eu. Astăzi nu am avut o zi prea bună şi totuşi am tras de ea. Ar fi trebuit să stau mai liniştită, să aştept duelul, pentru că aveam 4 medalii care m-ar fi ajutat foarte mult", a spus Ana Maria Otvoş.

Ana l-a întrebat pe prezentatorul Cosmin Cernat dacă îi poate dona medaliile Corinei, însă acest lucru nu se poate. "Din păcate, nu se poate, dar gestul tău este admirabil", i-a transmis Cosmin Cernat.

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune