Exatlon 9 decembrie. Ana Otvoş părăseşte competiţia! Accidentarea la umăr i-a fost fatală: "Mă doare extrem de tare că nu plec după o luptă dreaptă"

Exatlon 9 decembrie. Ana Otvoş părăseşte competiţia. Războinica s-a accidentat la umăr în timpul jocului de protecţie, iar accidentarea nu a mai lăsat-o să participe la duel.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Ana Otvoş ar fi trebuit să participe la duel cu Mădălina Predoi, însă din pricina accidentării nu a putut juca la duel.

"Accidentarea Războinicei e gravă, e atât de gravă încât ea nu mai poate continua aici, la Exatlon România. Umărul a cedat, au urmat câteva investigaţii medicale. Ana este aici cu mâna susţinută şi cu mâna legată de trunchi.

E încă un moment foarte greu aici, la Exatlon România, pentru noi toţi", a spus prezentatorul Cosmin Cernat.

"Nu mai simt durerea fizică deloc, mi-au făcut foarte multe calmante, însă mă doare extrem de tare că nu pot să plec acasă după un duel, după o luptă dreaptă. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu pusă în situaţia în care să nu am dreptul să lupt. Când ţi se termină ghemul se termină, o iau ca atare, mi s-a spulberat încă un vis, ştiu că nu o să mai am şansa asta niciodată.

Se pare că atunci când îţi doreşti ceva prea mult faci greşeli, cum am făcut şi eu. Astăzi nu am avut o zi prea bună şi totuşi am tras de ea. Ar fi trebuit să stau mai liniştită, să aştept duelul, pentru că aveam 4 medalii care m-ar fi ajutat foarte mult", a spus Ana Maria Otvoş.

Ana l-a întrebat pe prezentatorul Cosmin Cernat dacă îi poate dona medaliile Corinei, însă acest lucru nu se poate. "Din păcate, nu se poate, dar gestul tău este admirabil", i-a transmis Cosmin Cernat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 9 decembrie. Ana Otvoş s-a accidentat în timpul jocului pentru protecţie! Anunţul lui Cosmin Cernat

Exatlon 9 decembrie. Iulian recunoaşte că îl ajută accidentarea lui Alin: "Mi-a oferit un avantaj foarte mare"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

O nouă TELEVIZIUNE în România. De astăzi începe să facă angajările

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Viață după moarte: strania experiență a unui bărbat care susține că a văzut iadul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies