Vedete

Exatlon 9 decembrie. Iulian recunoaşte că îl ajută accidentarea lui Alin: "Mi-a oferit un avantaj foarte mare"

Exatlon 9 decembrie. Iulian Pîtea a recunoscut că accidentarea lui Alin Andronic îl ajută foarte tare. Iulian a spus că a încercat să empatizeze cu Alin, însă el are planurile lui la Exatlon şi că vrea să câştige competiţia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Exatlon 9 decembrie. Iulian recunoaşte că îl ajută accidentarea lui Alin: "Mi-a oferit un avantaj foarte mare"icon photo

"Mie mi-a oferit un avantaj foarte mare, pentru că dintre toţi era singurul care îmi punea cele mai mari probleme de a ajunge în finală sau chiar de a câştiga concursul.

Din punct de vedere psihic e mai rău decât fizic. Am încercat să empatizez cu el şi m-am gândit: eu am planurile mele, am venit la Exatlon să fiu un exemplu şi să câştig Exatlon", a spus Iulian Pîtea.

Alin Andronic a povestit, cu lacrimi în ochi, prin ce momente grele a trecut în viaţa lui. Alin a dezvăluit că ar vrea să câştige Exatlon pentru a-şi ajuta familia.

"Aştept să vină şi momentul meu în viaţă în care pot să zic că ceva bun se va întâmpla şi cu mine. Am avut multe de suferit în viaţă, şi cu părinţii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung fotbalist, nu am reuşit fiindcă am avut multe operaţii, accidentări", a mărturisit cu lacrimi în ochi Alin Andronic.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune