Exatlon 9 noiembrie. Iulian Pîtea a pregătit un cadou pentru mexicanca Ana Laura Gonzalez! Iată cât de frumos a vorbit despre ea: „Mă face fericit”

Între Iulian Pîtea şi frumoasa Ana Laura Gonzalez s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste.

Autor: M. B.
 
„Momentul pe care eu îl aştept foarte mult... De dată trecută, chiar mă gândeam când vom mai avea meci internaţional să o revăd pe Ana, pentru că e cam singura persoană din concurs ce nu are niciun interes faţă de mine. E o persoană pură ce mă face fericit când o văd, atitudinea ei şi modul ei carismatic şi zambetele pe care mi le aruncă aşa fără să-mi dau seama, mă fac să mă simt mai bine”, a spus Iulian Pîtea în faţa camerelor,
fericit că urma să o vadă pe mexicanca Ana Laura Gonzalez, cea care i-a furat inimi şi alături de care a trăit scene fierbinţi în ocean.
 
 
Tocmai pentru a-i arăta cât de mult o place, Războinicul a rugat-o pe Ana Otvoş, cu care el se înţelege foarte bine, să îl ajute să îi confecţioneze iubitelui lui de la Exatlon un cadou. 
 
„Dacă tot m-ai rugat să te ajut, chiar vreau să facem ceva frumos. Dar să ştii că cel mai important pentru o fată este că te-ai gândit la ea şi gestul. Dar ea o să înţeleagă că tu eşti aici şi nu ai ce să îi faci”, i-a spus Otvoş. 
 
 
Iulian a stat şi s-a gândit şi a decis să facă o brăţară pentru tânăra mexicancă şi chiar era emoţionat ştiind că urma să o revadă.
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 1 noiembrie. Scene incendiare! Iulian Pîtea şi mexicanca Ana, săruturi pătimaşe în apele oceanului

Cât de sexy e iubita mexicancă a lui Iulian de la Exatlon! Ana Laura are 19 ani şi e campioană la surfing

DEZVĂLUIRI BOMBĂ din culisele Exatlon! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Iulian Pîtea şi Ana Laura, în spatele camerelor de filmat

Sfatul zilei de astăzi pentru toate cele 12 zodii. Ce trebuie să facă nativii

Lovitura SUPREMĂ pentru Liviu Dragnea. Are total INTERZIS

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

A fost descoperit un vaccin „foarte promițător” împotriva cancerului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies