Vedete

Exatlon 9 noiembrie. Iulian Pîtea a pregătit un cadou pentru mexicanca Ana Laura Gonzalez! Iată cât de frumos a vorbit despre ea: „Mă face fericit”

Între Iulian Pîtea şi frumoasa Ana Laura Gonzalez s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
„Momentul pe care eu îl aştept foarte mult... De dată trecută, chiar mă gândeam când vom mai avea meci internaţional să o revăd pe Ana, pentru că e cam singura persoană din concurs ce nu are niciun interes faţă de mine. E o persoană pură ce mă face fericit când o văd, atitudinea ei şi modul ei carismatic şi zambetele pe care mi le aruncă aşa fără să-mi dau seama, mă fac să mă simt mai bine”, a spus Iulian Pîtea în faţa camerelor, fericit că urma să o vadă pe mexicanca Ana Laura Gonzalez, cea care i-a furat inimi şi alături de care a trăit scene fierbinţi în ocean.
 
 
Tocmai pentru a-i arăta cât de mult o place, Războinicul a rugat-o pe Ana Otvoş, cu care el se înţelege foarte bine, să îl ajute să îi confecţioneze iubitelui lui de la Exatlon un cadou. 
 
„Dacă tot m-ai rugat să te ajut, chiar vreau să facem ceva frumos. Dar să ştii că cel mai important pentru o fată este că te-ai gândit la ea şi gestul. Dar ea o să înţeleagă că tu eşti aici şi nu ai ce să îi faci”, i-a spus Otvoş. 
 
 
Iulian a stat şi s-a gândit şi a decis să facă o brăţară pentru tânăra mexicancă şi chiar era emoţionat ştiind că urma să o revadă.
 
 
 
 

Galerie foto  Urmatorul articol