Vedete

EXATLON sezonul 3! Legătura dintre AMI şi What’s Up! Ea este femeia din cauza căreia cântăreţul nu a mai plecat în luna de miere

AMI a colaborat pentru una din melodiile sale de top cu fostul ”faimos” şi l-a furat la nuntă!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

AMI este una dintre protagonistele celui de al treilea sezon Exatlon! Frumoasa cântăreaţa va face parte din echipa ”Faimoşilor” şi speră să meargă cât mai departe în competiţie!

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, AMI a luat legătura cu What’s Up, cu care este bună prietenă, ba chiar îl consideră …fratele ei!

AMI l-a ”furat” pe What’s Up după nuntă! Ce a scris în mesajul pentru soţie

O dovadă că între cei doi artişti este o relaţie de amiciţie frumoasă o demonstrează şi colaborările lor muzicale, în special remake-ul la piesa ”Un actor”, făcută împreună! Mai mult, bruneta a fost şi la căsătoria cântăreţului cu Simina! (intră aici să vezi cea mai incendiară şedinţă foto cu AMI)

Din păcate, AMI l-a ”furat” pe What’s Up după nuntă şi nu l-a mai lăsat să plece în luna de miere, întrucât mai aveau un proiect de terminat, şi era chiar foarte important! Aceasta şi-a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de fostul ”faimos” şi a pus un mesaj sugestiv.

”Am furat mirele.. şi nici nu l-am lăsat să meargă în luna de miere după nuntă! Off… Simina, cât oferi ca să îţi inapoiez soţul?”. Fanii s-au amuzat alături de ea, propunându-i ca, data viitoare, să fure mireasa.

Ce a spus AMI înainte de a pleca la Exatlon!

„În adolescenţă, am trecut printr-o perioadă în care eram mereu subestimată din cauza înălţimii, chiar şi în carieră mea de artist mi s-a spus că sunt prea mică şi că nu voi reuşi niciodată să răzbat. Iniţial, am fost demoralizată şi au început frustrările. Dar, cu timpul, am privit latură pozitivă a acestor provocări şi mi-am dat seamă că sunt un atu spre a mă ambiţiona să lupt şi să îmi demonstrez, mie în primul rând, că această ”imperfecţiune” este ceea ce mă face specială. E vorba despre acceptare,  iubire de şine şi curajul de a fi mereu autentic”, a spus AMI înainte de a pleca în Republica Dominicană!

 

Galerie foto  Urmatorul articol