Vedete

EXATLON! Tatal Razboinicei Simi: "Monica Rosu, fiica mea nu e adunata de pe strada"! Ce spune domnul Nucu despre Mirel Dragan EXCLUSIV

Vasile Taran, tatal Simiei de la Exatlon, a vorbit pentru WOWbiz.ro despre conflictul pe care fiica ei il are cu Monica Rosu si Mirel Dragan.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Nucu, asa cum este cunoscut tatal Razboinicei Simi, condamna iesirile Faimosilor Monica Rosu si Mirel Dragan fata de fiica lui.

Barbatul s-a aratat extrem de deranjat de vorbele grele aruncate de fosta campioana la gimnastica catre Simi. „As vrea ca Monica Rosu sa stie ca fiica mea nu este adunata de pe strada, asa cum a spus ea. Chiar daca nu este campioana mondiala, fiica mea a venit la Exatlon sa arate ca poate sa lupte de la egal la egal cu campionii. Eu pot sa inteleg si ca trebuie sa lupti cu toate mijloacele, insa nu e corect sa profiti de slabiciunea unui om. Cum adica sa mearga sa se antreneze la Deva? Fiica mea niciodata nu a comentat atunci cand a pierdut, a acceptat infrangerea cu sportivitate. Frumos ar fi sa fie la fel si din partea Faimosilor”, a declarat Vasile Taran pentru WOWbiz.ro.

Tatal Simiei de la Exatlon: "Lui Mirel ii urez sa nu se accidenteze"

Tatal Simiei spune ca nu a apreciat gestul nesportiv al lui Mirel, care a aruncat cu nisip in Razboinica, aceasta fiind pusa la zid ulterior pentru ca a intors gestul. „S-a vazut la televizor ca Mirel a inceput. Nu incape discutie cine e vinovat, chiar daca el nu recunoaste. Lui Mirel nu pot sa-i urez decat multa sanatate, sa nu se accidenteze. Atat lui cat si Monicai Rosu le spun sa lupte sa-si faca parintii mandri de ei cand castiga, asa cum facem si noi cu Simia. Sper ca pe viitor sa vorbeasca mai frumos”, a incheiat Nucu Taran.

Galerie foto