Excesul de alcool poate duce la gesturi stupide! Acesti tineri si-au bagat artificii in fund! VIDEO

Alcoolul in exces si un anturaj "bine intentionat" pot forma o combinatie "letala"! Si cum Revelionul e un prilej numai bun de dat in stamba, unii tineri risca sa se arda... la propriu! Baietii din imaginile de mai jos au descoperit pe pielea lor cum e sa se arda... si nu oriunde, ci pe fese!

Distribuie pe:

fara descriereO petrecere, alcool in valuri si o gasca care abia asteapta sa se amuze pe seama "necazului" tau! Scenariul ideal pentru un gest pe care sa-l tii minte tot restul vietii, mai ales daca ai de gand sa fii remarcat printr-o traznaie epocala. Asa au facut si tinerii din imaginile urmatoare care au incercat sa lanseze artificii... din anus!

Unul dintre "eroi", ajutat de doi amici, si-a montat cu grija artificia adanc in rect. Un "prieten" l-a tinut de picioare si al doilea a aprins fitilul! Artifica a fost gata de lansare, insa jetul de foc s-a scurs din "belsug" pe fesele si scrotul baiatului. Durerea a devenit insuportabila, iar el a strans din fund cat a putut, lucru care a impiedicat artifica sa decoleze.

Asa ca ultima treapta s-a petrecut tot "la fundul" lui. Dupa ce s-a ridicat si a incercat sa fuga in agonie, artificia a explodat fix intre fesele sale! Amicii s-au distrat copios, iar "temerarul" probabil ca s-a abtinut luni bune sa se aseze pe scaun. Si nu e singurul!

Aviz amatorilor, mai ales ca Anul Nou bate la usa si unii dintre noi abia asteapta sa o faca lata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate