EXCLUSIV | Adelina, emotii mari de Craciun! Socrii si parintii sunt invitati la masa! Se pregateste Speak sa o ceara de nevasta in noaptea magica in care vine Mosul?

Inevitabilul se produce de Craciun! Parintii lui Speak vor sta la aceeasi masa cu parintii Adelinei Pestritu. Cei doi iubiti nu stiu ce sa mai faca pentru ca masa de Craciun sa fie perfecta si atmosfera sa fie impecabila.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriere"Vom avea 6 invitati: parintii lui Stefan, ai mei si fratele lui Stefan cu iubita acestuia. In total vom fi 8 si abia astept momentul. Sunt sigura ca se vor intelege cu totii bine si ca vom avea parte de o atmosfera calda, de Craciun, asa cum e normal sa existe in fiecare familie in aceasta perioada a anului", ne-a declarat Adelina Pestritu in exclusivitate.

fara descriereVedeta Kanal D a inceput deja pregatirile pentru Craciun si trebaluieste de zor, ba prin bucatarie, ba prin oras, pe la cumparaturi.

fara descriereAdelina se intelege de minune cu fratele lui stefan (dreapta) si iubita acestuiaSi inca ceva, cata vreme conditiile cadrului festiv vor fi intrunite, ambele "tabere de parinti" fiind de fata, zicem noi ca am putea sa ne asteptam la un gest WOW din partea lui Stefan Sprianu, alias Speak, iubitul Adelinei: sa o ceara de nevasta. Nu de alta, dar asta e tot ce a mai ramas, cata vreme nasii cuplului au fost deja stabiliti, in persoanele lui Madalin Ionescu si sotia acestuia, Cristina Siscanu.fara descriereAdelina are o legatura speciala cu mama ei si e foarte fericita ca o va avea alaturi, in Bucuresti, de Craciun

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate