EXCLUSIV! Adrian Cristea se destainuie: "De Craciun, adio cluburi! Stau cu fiica mea" - Bianca Dragusanu e disparuta din peisaj

Adrian Cristea, intr-o dispozitie de zile mari! Rar il surprinzi pe fotbalist cu chef de vorba! S-a intamplat recent, la un eveniment la care a participat impreuna cu fosta lui iubita Denisa si cu fiica lor, Rania.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereIn ultimii ani, Adi Cristea a fost mai degraba personaj monden decat sportiv, si asta din cauza mediatizarii excesive a relatiei lui cu Bianca Dragusanu, pe care vreme de trei ani a plasat-o pe primul loc in topul prioritatilor sale. Acum situatia s-a schimbat, fiica sa Rania ocupand pozitia care i se cuvine. Hotararea fotbalistului de a se dedica fetitei are legatura si cu mama acesteia, Denisa Nechifor, care i-a explicat fostului iubit cat de mult tanjeste micuta dupa tatal ei. De Sarbatori, jucatorul echipei Petrolul Ploiesti spune adio cluburilor si scandalurilor si se refugiaza in mijlocul familiei.

fara descriereDe Craciun o sa stau cu fiica mea langa care sunt mereu fericit si o sa merg si la ai mei, la Iasi. Rania abia-l asteapta pe Mos. O sa-I aduca multe jucarii, ca anul trecut, inclusiv o papusa Barbie cu multe haine, pe care si-o doreste mult”, ne-a dezvaluit Cristea.

fara descriereNici de Revelion nu a ales sa plece intr-o vacanta exotica, ca in alti ani cand o ducea pe Bianca in tarile calde, preferand o vacanta pe plaiurile mioritice, la Brasov.

N-am avut chef de vacanta de exotica de Revelion. Pur si simplu am simtit nevoia sa raman in tara. O sa petrec noaptea dintre ani la Brasov, impreuna cu niste prieteni apropiati”, a mai spus el.

Unde e Bianca Dragusanu in toata povestea asta? Pai, dupa cum se vede, nicaieri!

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate