EXCLUSIV! Alex Bobicioiu, hotărât să formeze din nou un cuplu cu Bianca Comănici! Fostul concurent Puterea dragostei a dezvăluit ce făceau când se întâlneau pe ascuns în afara emisiunii: “Au reușit să ne despartă”

Alexandru Bobicioiu își exprimă dorința de a fi din nou într-o relație cu Bianca Comănici și dezvăluie cum se desfășurau întâlnirile lor pe ascuns.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Alexandru Bobicioiu este unul dintre cei mai carismatici concurenți care au participat vreodată la show-ul fenomen “Puterea dragostei”. Acesta a avut o relație cu Bianca Comănici, însă la plecarea lui din casă, povestea de dragoste a luat sfârșit.

Fiecare și-a văzut de drumul lui, iar Bobicioiu a preferat să se axeze pe sport și tot ce ține de un trup sănătos.

Alex Bobicioiu vrea să se împace cu Bianca!

 Alex Bobicioiu, hotărât să formeze din nou un cuplu Bianca Comănici!

Alex Bobicioiu și Bianca Comănici

[Sursa foto: Captură YouTube]

Deși relația lor s-a încheiat acum foarte mult timp, Alexandru Bobicioiu visează la împăcarea cu fosta lui iubită, Bianca Comănici. Invitat în cadrul emisiunii “Totul despre Puterea Dragostei”, moderată de Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews, tânărul și-a exprimat public dorința de a forma din nou un cuplu cu frumoasa brunetă, susținând că o mare influență asupra despărțirii au avut-o cei din jur.

“Dacă duceam relația cu Bianca la bun sfârșit, eram un pericol real în competiție, dar au reușit să ne despartă. ”, a declarat Alexandru Bobicioiu.

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Fostul concurent de la Puterea dragostei a recunoscut că, după atâta timp, încă mai simte ceva pentru Bianca Comănici, exceptând tot ce s-a întâmplat între ei în trecut. Acesta mărturisește că este pregătit să o recucerească și să formeze din nou o relație, ca pe vremuri.

“Acum, după atâția ani și deși sunetm doi oameni total diferiți, dacă s-ar ivi ocazia, eu aș încerca o relație cu ea. Aș vrea să fiu cu ea, nu m-ar deranja.”, a adăugat Bobicioiu, în exclusivitate, în platoul WOWnews.

Citeste si: Alex Bobicioiu, declarație de dragoste pentru Bianca, în direct! A vrut să o sărute: „Vrei să ne împăcăm? EXCLUSIV

Alexandru Bobicioiu, totul despre întâlnirile secrete cu Bianca Comănici

 Alex Bobicioiu, hotărât să formeze din nou un cuplu Bianca Comănici!

Alex Bobicioiu

[Sursa foto: Captură YouTube]

De dragul vremurilor trecute, Alex Bobicioiu își amintește cu drag timpul petrecut cu Bianca, mai ales ieșirile pe ascuns, în afara competiției. Deși era interzis, iubirea era prea mare, iar cei doi și-au asumat riscurile și se întâlneau în Istanbul. Tot în platoul WOWnews, Bobicioiu povestește cum arătau date-urile lor, de care nu știa nimeni.

“În competiție nu aveam voie să ne întâlnim fete cu băieți, dar eu mă mai întâlneam cu Bianca pe ascuns. Mergeam să mâncăm, mergeam cu ea la salon să își facă părul. O așteptam, după ieșeam în oraș. Sincer, nu ne era frică că vom fi prinși, până la urmă am făcut ceea ce am simțit, iar mie dacă îmi era drag de o persoană, făceam lucrul ăsta și în afara emisiunii. Nu mi-a păsat de consecințe, pentru mine a contat că eram aproape de Bianca. Asta e important și în viața reală, să nu te intereseze de consecințe și să faci orice pentru persoana iubită. De restul nu îmi aduc aminte dacă m-am mai întâlnit, mi-am amintit de persoana care a contat cu adevărat pentru mine.”, a povestit Alex Bobicioiu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV! Cum ar reacționa Ștefan Ciuculescu dacă ar afla că Bianca Comănici s-ar logodi? “Mi-ar fi milă de el”

EXCLUSIV! Oana Lis, prima ieșire în oraș, după ce a fost infectată cu covid! Unde își petrece sărbătorile, împreună cu Viorel Lis, proaspăt externați din spital? “Oricât te-ai...

Cum s-au cunoscut Romică Țociu și Cornel Palade? Ce îi leagă cu adevărat pe cei doi? “Întâlnirea noastră a fost pusă la cale de Dumnezeu”

7 zodii vor avea protecție din partea astrelor în această săptămână

Anunț de ultimă oră despre FLORIN SALAM. Cum se simte, de fapt, manelistul

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Ce-i leagă pe Buzdugan, Păsărin și Alex Velea? Adevărul din spatele celebrității

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies