Exclusiv| Am aflat de ce s-a despartit Roxana Ionescu de iubitul milionar! Amanunte despre decizia “Mamei Natura” de a-l parasi pe Tinu Vidaicu

Iubirea dintre Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu a ajuns la final, in ciuda faptului ca toata lumea se astepta la o casatorie! Decizia a fost luata de frumoasa femeie, care a considerat ca relatia nu mai merge ca la inceput!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereDe cateva luni bune, Roxana traia o frumoasa poveste de dragoste cu un tanar milionar din Timisoara! Idila parea seriosa si multi se grabeau sa vina la nunta, dar, surpriza, in ultimele zile, totul s-a terminat. Surse din preajma fostei “Mama Natura” sustin ca ea nu mai putea face fata deplasarilor Bucuresti-Timisoara, in plus, avea si multe job-uri pe care nu a vrut sa le neglijeze. “E adevarat ca Roxana nu mai este cu Tinu Vidaicu! Ea a fost cea care a luat hotararea, intrucat nu mai putea sa faca fata drumurilor dese pana in orasul de pe Bega! Barbatul venea foarte rar la Bucuresti, desi Roxana il ruga si, uite asa, incet-incet, s-a ajuns la final! Mai mult, faptul ca el i-a cerut sa se mute la Timisoara si ea nu a vrut a dus la o ruptura definitiva”, au spus persoane din preajma celor doi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate