EXCLUSIV! Am aflat salariul fabulos al Monei Segall la Antena 1! Vedetele vechi ale trustului o sa lesine cand o sa citeasca asta!

In aprilie, Mona Segall a parasit PRO TV dupa ce 21 de ani a stat la carma tuturor emisiunilor de succes ale postului. Cunoscuta producatoare a acceptat oferta rivalilor de la “Intact”, insa doar in urma unor negocieri riguroase in plan financiar.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereMona Segall a semnat pe o suma colosala la postul lui Dan VoiculescuVenirea Monei Segall la trustul “Intact” a  dus la schimbarea aproape in totalitate a grilei de programe. Celebra pentru emisiunile de la PRO TV, producatoarea a pus bazele unor formate noi si se spera ca prin difuzarea lor in aceasta toamna, postul lui Dan Voiculescu sa devina lider de audienta!

fara descriereShow-ul "Poftiti pe la noi"Pentru munca pe care Mona Segall o depune zilnic pentru show-urile de la Antena exista si o rasplata pe masura. Astfel, surse din Baneasa sustin ca doamna de 53 de ani este extrem de bine remunerata. “Nu se stie exact salariul Monei Segall, mai ales ca ea nu este strict o angajata a postului, ci merge pe proiecte, insa, in mare, onorariul sau s-ar invarti la 20.000 de euro pe luna!”, au spus pentru WOWbiz.ro persoane apropiate Monei Segall.

fara descriere"Iadul Bucatarilor"fara descriere"Dansez printre stele"Mona Segall s-a descurcat foarte bine in vara cu show-ul “Poftiti pe la noi”, iar acum doreste sa se remarce si cu “Dansez printre stele” sau “Iadul bucatarilor” .

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate