EXCLUSIV! Am aflat tariful fabulos pe care vrea sa il ceara Horia Brenciu la concerte! Asa ceva nu s-a mai intalnit in Romania!

Horia Brenciu a fost dintotdeauna un artist foarte scump, insa tariful pe care l-a cerut anul acesta intrece orice imaginatie!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereBrenciu face furori pe scena, dar si la baniPopularitatea lui Brenciu este in crestere, mai ales de cand s-a transferat la trustul “Intact”! In plus, jurat la “X Factor” si prezentator la “ Dansez printre stele”, Horia are parte si de un salariu colosal, pe care rar il primesti in Romania. Conform zvonurilor care circula pe culoarele postului, el ar castiga in jur de 35.000 de euro pentru cele doua proiecte si are parte de o promovare a concertelor sale pe toate caile media ale institutiei.

Mai mult, si in privinta spectacolelor private, Horia Brenciu este un barosan. “Anul acesta, el a mers la petreceri private sau concerte pe un tarif de 15.000 de euro si, surprinzator, i-a anuntat pe impresari ca intentioneaza sa mai creasca suma, daca se poate, sa i se dea chiar 20.000 pe reprezentatie! Este poate cel mai mare onorariu cerut de un artist roman in timpul anului la un eveniment intern. Doar in perioada Revelionului se mai cer asemenea bani, atunci cand cantaretii isi dubleaza suma, in rest, nimeni nu se arunca la asemenea onorariu”, au spus persoane din lumea artistica.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate