EXCLUSIV! Ana-Maria Lintaru, prima declarație după ce Bogdan Mocanu a câștigat Puterea Dragostei: „Relația mea cu el...”

Ana-Maria Lintaru, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, se bucură enorm pentru Bogdan Mocanu. După ce el a câștigat finala emisiunii, blondina a oferit prima declarație legată de relația lor.

Distribuie pe:

Autor: I.A.

Bogdan Mocanu este câștigătorul finalei Puterea Dragostei din casa băieților. Printre persoanele care s-au bucurat enorm pentru el se află frumoasa Ana-Maria Lintaru, blondina care l-a simpatizat încă de la intrarea ei în emisiune.

Fanii și-au dorit enorm ca Bogdan și Ana-Maria să formeze un cuplu la Puterea Dragostei, însă ei au preferat să nu se grăbească și să aștepte să se cunoască mai bine. Cu toate că nu au avut o relație, ei s-au apropait mult și au păstrat legătura și după ce superba blondină s-a întors în România.

Citeste si: Ana-Maria și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, în sfârșit, împreună! Vestea pe care toți fanii o așteptau! Ce frumos!

Citeste si: Ce a făcut Ana-Maria de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu a câștigat finala! Prima reacție a blondinei

Ana-Maria Lintaru, prima declarație despre ea și Bogdan Mocanu

Ana-Maria Lintaru a oferit prima declarație după ce preferatul ei din casă a câștigat unul dintre cele două trofee Puterea Dragostei. Ne-a mărturisit că își dorește să se întoarcă și în sezonul doi al emisiunii pentru a continua povestea cu Bogdan. Despre Bianca nu a spus decât că ea nu crede că ar fi fost cea mai potrivită pentru a câștiga trofeul fetelor.

„Ma bucur foarte mult pentru Bogdan, pentru mine el ar fi fost castigator indiferent de situatie, am avut foarte mari emotii pana sa aflu castigatorii, Bogdan a meritat pe deplin deoarece pe tot parcursul acestei emisiuni a aratat puterea dragostei, cat despre Bianca, in viziunea mea nu cred ca a aratat in totalitate puterea dragostei, dar publicul are ultimul cuvant. Cât despre relatia mea cu Bogdan, astept sa ma intorc in casa in sezonul 2 pentru a exprima tot ceea ce se întâmplă intre noi”, a declarat Ana, fosta concurenta Puterea Dragostei, in exclusivitate pt wowbiz.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P