EXCLUSIV! Ana-Maria Lintaru, prima declarație după ce Bogdan Mocanu a câștigat Puterea Dragostei: „Relația mea cu el...”

Ana-Maria Lintaru, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, se bucură enorm pentru Bogdan Mocanu. După ce el a câștigat finala emisiunii, blondina a oferit prima declarație legată de relația lor.

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriere


In articol:

Bogdan Mocanu este câștigătorul finalei Puterea Dragostei din casa băieților. Printre persoanele care s-au bucurat enorm pentru el se află frumoasa Ana-Maria Lintaru, blondina care l-a simpatizat încă de la intrarea ei în emisiune.

Fanii și-au dorit enorm ca Bogdan și Ana-Maria să formeze un cuplu la Puterea Dragostei, însă ei au preferat să nu se grăbească și să aștepte să se cunoască mai bine. Cu toate că nu au avut o relație, ei s-au apropait mult și au păstrat legătura și după ce superba blondină s-a întors în România.

Citeste si: Ana-Maria și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, în sfârșit, împreună! Vestea pe care toți fanii o așteptau! Ce frumos!

Citeste si: Ce a făcut Ana-Maria de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu a câștigat finala! Prima reacție a blondinei

fara descriere

Ana-Maria Lintaru, prima declarație despre ea și Bogdan Mocanu

Ana-Maria Lintaru a oferit prima declarație după ce preferatul ei din casă a câștigat unul dintre cele două trofee Puterea Dragostei. Ne-a mărturisit că își dorește să se întoarcă și în sezonul doi al emisiunii pentru a continua povestea cu Bogdan. Despre Bianca nu a spus decât că ea nu crede că ar fi fost cea mai potrivită pentru a câștiga trofeul fetelor.

fara descriere

„Ma bucur foarte mult pentru Bogdan, pentru mine el ar fi fost castigator indiferent de situatie, am avut foarte mari emotii pana sa aflu castigatorii, Bogdan a meritat pe deplin deoarece pe tot parcursul acestei emisiuni a aratat puterea dragostei, cat despre Bianca, in viziunea mea nu cred ca a aratat in totalitate puterea dragostei, dar publicul are ultimul cuvant. Cât despre relatia mea cu Bogdan, astept sa ma intorc in casa in sezonul 2 pentru a exprima tot ceea ce se întâmplă intre noi”, a declarat Ana, fosta concurenta Puterea Dragostei, in exclusivitate pt wowbiz.ro

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate