EXCLUSIV | Ana Maria Mocanu vrea sa isi puna silicoane la Kasem!  Asistenta tv a decis sa isi faca sanii ca ai colegei Loredana, mari si spectaculosi!

Ana Mocanu s-a decis sa isi faca sani mai impozanti si a apelat la medicul Kasem Abu Bakr pentru a-si pune silicoane.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereAna vrea si ea sa aiba bustul colegei sale, Loredana, care se lauda cu  silicoanele cele mai mari din showbiz. Blonda are cate 600 ml in fiecare san si numai cand apare pe undeva intoarce toate privirile.

Surse din preajma duduitei Mocanu sustin ca ea este un pic complexata de bust, asa ca trebuia sa ia masuri urgente. “Ana este o fata foarte frumoasa, dar in meseria ei ii trebuie niste “inaintari” serioase! Initial, nu a vrut sa isi faca nimic, de frica, insa, mai nou, si-a schimbat parerea. Ea si-a luat inima in dinti si, recent, a fost in “vizita” la esteticianul Kasem pentru o consultatie si o discutie despre noile ei ”forme”! Deocamdata insa nu si-a programat data interventiei, insa, cel mai probabil, ea va ajunge pe masa de operatie in vacanta de iarna”, au spus prietenele roscatei.

fara descriereContactat telefonic, medicul Kasem Abu Bakr ne-a confirmat ca asistenta Ana a fost la o consultatie generala, insa nu a vrut sa dea mai multe detalii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate