EXCLUSIV! Anca Pandrea e distrusa de dor si durere! "Ma pregatesc de parastasul copilasului meu. Pe 9 noiembrie se fac 2 ani de cand el doarme in alta parte" Actrita va imparti preparatele care ii placeau cel mai mult lui Iurie Darie

Peste trei sapatamani, se implinesc doi ani de la trecerea in nefiinta a lui Iurie Darie, iar Anca Pandrea a intrat in focul pregatirilor parastasului si slujbei de pomenire a regretatului actor.

Distribuie pe:

fara descriereAnca Pandrea i-a stat alaturi 26 de ani lui Iurie DarieDesi se spune ca timpul vindeca ranile si durerea resimtita dupa pierderea unei persoane dragi se estompeza o data cu trecerea vremii, se pare ca actrita Anca Pandrea nu va reusi niciodata sa accepte ideea ca Iurie Darie nu mai este printre noi. Ba din contra! Cu fiecare zi care se scurge de la moartea acestuia, dorul si durerea sunt si mai greu de suportat pentru cea care a ramas in urma artistului. fara descriereAnca Pandrea si Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie, au stat alaturi in ziua inmormantarii artistuluiPeste trei sapatamani, duminica 9 noiembrie 2014, se implinesc doi ani de la moartea actorului si, asa cum cer datinile si obiceiurile crestine, Anca Pandrea va organiza parastasul acestuia. Cei doi nu au fost casatoriti niciodata, insa au trait impreuna vreme de 26 de ani comportandu-se unul cu altul mai ceva decat un cuplu care s-a casatorit civil si s-a cununat la preot. fara descriereAnca Pandrea si Iurie Darie au format un cuplu vreme de 26 de ani, pana cand moartea i-a despartit“Ma pregatesc de parastasul copilasului meu (n.r. Iurie Darie). Niciodata nu o sa-mi revin. Stau si plang si ma gandesc la el si cel mai greu e acum, cand se apropie data cand a plecat. Pe 9 noiembrie se fac 2 ani de cand el doarme in alta parte. Astazi urmeaza sa stabilesc cu preotul, cu parintele nostru, in ce zi sa facem pomana. O sa fie ori pe 1 noiembrie, ori pe 8 noiembrie, cum decide dumnealui. Important e sa facem parastasul inainte de 9 noiembrie. Eu deja sunt pregatita si o sa ii fac copilasului meu toate minunatiile pamantului, toate bunatatile care ii placeau lui cand era cu mine si eram fericiti. Chem preotul acasa sa slujeasca vasele si apoi mergem cu prietenii unde doarme copilasul meu, la cimitir. Masa va avea loc acasa. Nu am nevoie de ajutor pentru ca m-am ingrijit din vreme de toate”, a declarat printre lacrimi Anca Pandrea pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate