EXCLUSIV! Andreea Esca a ajuns sa fie urmarita de Fisc! Numele ei apare pe "lista rusinii", emisa de ANAF, unde se regasesc cei cu datorii la stat! Si sotul Eram e in culpa!

Dupa sotul sau, Alexandre Eram, si Andreea Esca este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

WOWbiz.ro a dezvaluit recent ca Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, se afla pe o lista emisa de ANAF (Administratia Sector 2 a Finantelor Publice), prin care mai multi contribuabili sunt somati sa-si plateasca datoriile la fisc. ANAF a trimis, la aceeasi adresa, o somatie si pentru  Andreea Esca, care a primit o decizie de impunere pe 15 februarie 2016. Cum aceasta nu a contactat fiscul, ANAF a emis un anunt colectiv, pe 22 martie. "În temeiul art. 47 alin.(4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare,  comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se scrie deasupra listei pe care se regaseste si numele Andreei Esca.

Presa economica a scris deseori despre riscurile la care se expun cei care nu-si platesc datoriile la fisc: "Pe lângă majorările de întârziere, neachitarea datoriilor la termen se soldează cu executarea silită. Mai întâi, veţi primi o somaţie care vă mai acordă 30 zile pentru a plăti. După acest interval, ANAF va declanşa executarea silită prin poprirea conturilor bancare”.

 

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate