EXCLUSIV! Andreea Esca a ajuns sa fie urmarita de Fisc! Numele ei apare pe "lista rusinii", emisa de ANAF, unde se regasesc cei cu datorii la stat! Si sotul Eram e in culpa!

Dupa sotul sau, Alexandre Eram, si Andreea Esca este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile.

Autor: Matei Vaihan

WOWbiz.ro a dezvaluit recent ca Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, se afla pe o lista emisa de ANAF (Administratia Sector 2 a Finantelor Publice), prin care mai multi contribuabili sunt somati sa-si plateasca datoriile la fisc. ANAF a trimis, la aceeasi adresa, o somatie si pentru  Andreea Esca, care a primit o decizie de impunere pe 15 februarie 2016. Cum aceasta nu a contactat fiscul, ANAF a emis un anunt colectiv, pe 22 martie.

"În temeiul art. 47 alin.(4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare,  comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se scrie deasupra listei pe care se regaseste si numele Andreei Esca.

Presa economica a scris deseori despre riscurile la care se expun cei care nu-si platesc datoriile la fisc: "Pe lângă majorările de întârziere, neachitarea datoriilor la termen se soldează cu executarea silită. Mai întâi, veţi primi o somaţie care vă mai acordă 30 zile pentru a plăti. După acest interval, ANAF va declanşa executarea silită prin poprirea conturilor bancare”.

 

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Zamfirescu a fost îndrăgostit în tinerețe de Corina Chiriac. Ce i-a propus actorul îndrăgitei cântărețe: „Acum vreo 20 de ani...”

Antonia s-a săturat de critici. Cântăreața le-a transmis un mesaj dur tuturor femeilor care o judecă: „Pe la spate le roade invidia”

Călin Goia, interviu de excepție! Trupa Voltaj a fost urmărită de ghinioane și a fost la un pas să se destrame: ”A fost un an blestemat” | EXCLUSIV

Astăzi dai dovadă de devotament față de familie. 3 zodii se simt trădate

Informația dimineții despre FUEGO. Anunț șoc făcut chiar de Dan Negru

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Anamaria Prodan, dată de gol de fiică. Ce face, de fapt, după divorțul de Reghe

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies