EXCLUSIV | Andreea Mantea in discutii la PROTV! Bruneta fost vazuta in sediul televiziunii! Vor s-o fure din ograda Antenei?

Andreea Mantea este, se pare, in negocieri cu PROTV.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereAndreea Mantea si Cristi Mitrea se pregatesc sa devina parintiAltfel nu se poate explica vizita pe care a facut-o bruneta in sediul televiziunii in urma cu aproape o saptamana. Potrivit celor care au dat nas in nas cu vedeta tv, scopul pare sa fi fost un nou proiect. Boss-ii televiziunii din Pache Protopopescu ar fi fost interesati sa afle cand i se termina brunetei contractul cu Trustul Intact, pentru a o lua in ograda lor.

fara descriereAndreea este insarcinata in 4 luniCe au vorbit, ce au negociat, nu avem de unde sa stim, insa nu ne-am mira sa o vedem pe Mantea prezentand un show pentru gravidute, ca... altceva, cam greu cata vreme fizicul ei va contine si o ditamai burtica pana in vara anului viitor, cand va naste bebelusul conceput cu luptatorul Cristi Mitrea.fara descrierefara descriereAndreea Mantea a colaborat cu PROTV pentru emisiunea Promotorfara descrierefara descriereDar si la "Dansez pentru tine"

Andreea Mante nu este la prima colaborare cu PROTV. Cu ani in urma ea a participat la show-ul "Dansez pentru tine".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate