EXCLUSIV! Andreea Mantea, tarata prin tribunale cu "burta la gura"! Vedeta s-a pricopsit cu un nou proces in care i se cere o adevarata avere

Gravida Andreea Mantea n-are parte de liniste.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAndreea Mantea nu-si poate vedea linistita de sarcinaAbia ce s-a impacat cu Cristian Mitrea, tatal copilului ei, ca Andreea Mantea s-a trezit cu o alta belea pe cap. In perioada urmatoare, ea va trebui sa faca cateva drumuri pe la Tribunalul Bucuresti, acolo unde se judeca apelul formulat de Sucursala de Intretinere si Servicii Muntenia Nord Buzau impotriva vedetei.

Scandalul dintre Mantea si respectiva companie a inceput cu mai multi ani in urma, cand bruneta a investit cateva zeci de mii de euro intr-o ferma din judetul Buzau. La acea vreme, Andreea a inchiriat un transformator electric de la respectiva companie, insa nu a platit la timp chiria acestuia. Dupa cateva saptamani, cei de la Muntenia Nord au venit si si-au recuperat transformatorul si a solicitat in justitie toata contravaloarea contractului, plus alte cheltuieli si dobanzi. In total, Mantea ar fi trebuit sa plateasca peste 13.000 de lei, insa magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au decis in primavara ca ea sa achite doar perioada in care s-a folosit de transformator. Adica 559 lei.fara descrierePrimul termen al procesului inca nu s-a fixat

Sucursala de Intretinere si Servicii Muntenia Nord Buzau a facut apel la aceasta decizie, iar primul termen urmeaza sa fie stabilit la inceputul anului viitor. Aceasta poveste s-a nimerit cum nu se poate mai prost, pentru Andreea a explicat ca in aceasta perioada are nevoie de liniste. Cateva vizite la tribunal cu „burta la gura”, cum se zice in popor, e tot ce-i lipsea brunetei.

Mai trebuie mentionat ca dupa aceasta "patanie" Andreea a vandut imediat terenul respectiv si nu i-a mai trebuit niciodata agricultura.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate