EXCLUSIV! Andrei Leonte vrea sa-si cumpere masina de fite! Afla cum s-a schimbat viata lui si cati bani mai are din marele premiu de 200.000 de euro de la X Factor

Distribuie pe:

fara descriere

 

Obisnuiesti sa vii la evenimente?

Am inceput sa ma obisnuiesc sa vin la evenimente, mai ales pentru poza de la panou si pentru oamenii imbracati bine.

Iti place sa te imbraci la moda?

Da. Oarecum! Inainte de X Factor ieseam din casa si cu hainele necalcate. Nu aveam activitati la care trebuia sa vin bine imbracat. Acum trebuie sa am mai multa grija de mine.

Iti place viata ta de acum?

E mai bine decat anul trecut pe vremea asta. E alunecoasa viata de acum. E mult mai usor sa dai gres, sa faci gafe, dar invat sa ma descurc si in lumea mare a artistilor si a oamenilor care se imbraca bine (rade).

Acum te imbraci bine…?

Acum am stilist, iar asta spune totul. Ana Maria Morda se ocupa de imaginea mea. Ea imi spune ce e bine sau nu! Am invatat cum sa-mi indoi maneca de la camasa. Sunt tot felul de lucruri pe care nu ai de unde sa le cunosti. Insa nu investesc foarte multi bani in haine. Nu stiu asa o suma exacta, cam in jur de 1.000 de euro.

Cam cati banuti ai cheltuit din marele premiu de la X Factor?

S-au cam dus din bani. Statul a luat 16 la suta din castig, iar la concursul X Factor am primit 20.0000 de mii de euro si s-au cam dus in jur de 120.000- 130.000, insa mi-am luat apartament, mi-am facut si unele placeri. Am ramas cu 70.000 de euro.

Ce placeri vrei sa-ti mai faci?

Vreau sa-mi cumpar o masina, un volkswagen beetle.
Cum e viata dupa X Factor?

Acum castig din concertele mele. Nu vreau sa ma mai bazez pe banii de la X Factor. Am in jur de 8-9 concerte pe luna, dar este foarte bine si asa. Ma descurc cum pot! Tragem cat mai multe piese in studio sa ne pregatim de album… un colind, vine Craciunul. Viata merge mai departe. A fost un moment frumos pentru mine, o sansa unica. Mihai ma ajuta si acum. Aseara m-am intalnit cu el, am fost la un bal la ASE. Uau, ce baluri se fac la ASE, am fost la Universitate la un bal intr-un buncar. Nu se compara!

Ce piese noi vrei sa lansezi pe piata?

Am o piesa in colaborare cu Marius Moga. Urmeaza sa o lansez in urmatoarea perioada. Nu vrem piese de umplututra. Dupa Marius trag o fuga pe la Adi, din nou. Cu Smiley am mai discutat. Am vorbit si cu el in vara. Daca e loc sub soare si pentru mine…vedem, cine stie!

Cu fetele cum e? Roiesc in jurul tau?

E mai greu ca inainte. Tot eu trebuie sa fac primul pas. Eu sunt mai traditional. Eu sunt chiar si insistent cand e cazul, insa nu mi-a ajuns nicio fata la suflet. M-am resemnat momentan. Dar niciodata nus e stie!

Cum arata femeia ideala pentru tine?

Sa aiba pantofi cu toc, dar si converse. Sa fie glumeata. Desteapta. O femeie normala.

(Larisa Ciuta)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate