LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

EXCLUSIV! Angela Similea in pericol! Fosta nora a invatat sa traga cu pistolul! Bianca Cristinoiu-Jones, care s-a batut cu cantareata in plina strada, se antreneaza la foc automat in desertul din Nevada!

Teribil de afectata de faptul ca de 13 ani nu a mai putut sa-si vada primii doi copii, pe care i-a pierdut in instanta in favoarea lui Sorin, baiatul Angelei Similea, Bianca Cristinoiu-Jones (37 de ani) se relaxeaza in desertul din Nevada, alaturi de noua ei familie, unde a invatat sa traga cu pistolul!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

fara descriereUn prieten, sotul Biancai si Bianca, pregatind tragereafara descriereCasey Jones si Bianca Cristinoiu-Jones s-au distrat in desertul NevadaGlock, Kimber, Ruger, Smith&Wesson, cam toate marcile de arme recunoscute la nivel mondial au fost incercate de Bianca Cristinoiu-Jones, fosta nora a Angelei Similea, in timpul unei excursii alaturi de familie si prieteni in desertul Nevada. Rezidenta in celebrul Las Vegas (Nevada), Bianca n-a trebuit sa se deplaseze prea mult pana la locul "faptei", asa ca distractia s-a intins de dimineata pana seara. In timpul tragerilor libere, la o tinta improvizata, Bianca a preferat un pistol Glock, care s-a dovedit a fi foarte precis. Iesirea in natura a fost prilejuita de aniversarea zilei de nastere a sotului Biancai, Casei Mark Jones. fara descriereBianca isi regleaza tirulDupa o casnicie ratata cu Sorin Hilgen (39 de ani), singurul copil al Angelei Similea (66 de ani), Bianca a pierdut in instanta, in urma unui proces cel putin dubios, custodia ambilor copii pe care ii avea cu fiul artistei, Jan (nascut in 1995) si Grace (nascuta in 1996). Conform documentelor depuse la dosarul procesului de custodie si a unei plangeri existente la politie, Bianca a fost atacata de Angela Similea in preajma casei cantaretei, cand fosta nora a artistei venise sa-si recupereze copiii, aflati in grija bunicii lor celebre. Dupa o bataie in toata regula desfasurata in boscheti, in fata blocului din cartierul bucurestean Drumul Taberei, in care locuia interpreta, vecinii si politia au intervenit in favoarea Angelei! De atunci, din 1999, Bianca nu a mai putut sa-si vada copiii avuti cu Sorin, pe Jan si pe Grace, care s-au atasat foarte mult de bunica lor si care cred orice spune Angela despre fosta sa nora. fara descriereAngela Similea


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate