EXCLUSIV! Are o duzina de copii cu o multime de femei, dar doar pe Beyonce de Romania a dus-o Nicolae Guta la mormantul parintilor! "Cand a intrat pe poarta cimitirului, Madalina aproape ca plangea de bucurie!"

Gestul suprem de incredere pe care l-a facut Nicolae Guta la adresa iubitei Madalina a impresionat-o profund pe aceasta.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereMormantul parintilor lui Nicolae Guta, amplasat in Petrosani, este singurul loc in care manelistul se reculege de cele mai multe ori singur, lasand celebritatea la intrare, dar si multimea de femei care orbiteaza in jurul lui. fara descriereAsa se face ca atunci cand Madalina, iubita care i-a daruit recent artistului o fetita, a fost invitata de acesta sa mearga la mormintele parintilor sai, in Petrosani, cea supranumita "Beyonce de Romania" a inteles semnificatia gestului si faptul ca l-a cucerit definitiv pe interpret.

"Au fost impreuna prima data de Pastele tiganilor, anul acesta, apoi au mai trecut o data, parca, si era si mama Madalinei cu ei... Guta n-a adus pe nimeni aici, nici macar Mariana, prima lui sotie, nu trece fara voia lui pe la cimitir. Cand a intrat pe poarta, Madalina era atat de fericita ca aproape plangea de bucurie! Narcisa nici nu viseaza macar la asta, sa stiti! De cand suntem noi aici, Guta doar pe fata asta a adus-o aici, la parinti! E clar ca are ganduri serioase cu ea!", ne-au spus doua femei care au casele lipite de gardul cimitirului. fara descriereMormantul este foarte bine ingrijit, manelistul instalandu-si si o bancuta pe care se poate odihni cu gandul la parintii sai, disparuti la inceputul anilor '90. FOTO: IONUT PAUNfara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate