EXCLUSIV! “Armata? O absurditate!” Mihai Calin, prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, de la Kanal D, a povestit despre experienta lui ca militar

Mihai Calin crede ca printre lucrurile “absurde” pe care le-a trait inainte de 1989 a fost inrolarea lui in armata, care atunci era obligatorie.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descrierePrezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa” a facut armata la Buzau, la o unitate de genisti.

“In primele doua luni de armata ne-au trimis la munci agricole, la Pietroasele, la cules de struguri. Munceam zi lumina. In maximum o ora de la trezire eram in vie si munceam pana la apusul soarelui. Fata de altii, care erau dusi la cules de sfecla sau la porumb, era parfum!”, povesteste Mihai Calin.

Vedeta TV marturiseste ca in acea perioada a mancat struguri cat sa-i ajunga pentru toata viata.

“Trebuia sa mergem doi km pana la sursa de apa... Dar, pentru ca aveam strugurii la indemana, nu se mai ducea nimeni. Storceam strugurii si beam suc! Ultimii trei clasati la norma care era de 50 sau 55 de cosuri de struguri pe zi, faceau de planton. O absurditate!”, spune Mihai Calin.

Actorul Mihai Calin este prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, ce va fi difuzata incepand cu 25 octombrie, in fiecare sambata seara, de la 21.30, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate