EXCLUSIV | Arthur de la Ceptura, admiratorul Adelinei Pestritu, de urgenta la spital! "Am cazut in buncar si mi-a sarit rotula!"

Necazurile se tin lant de Arthur de la Ceptura. Dupa ce a incercat sa-si faca o discoteca in casa si, in final, si-a daramat locuinta, simpaticul personaj se confrunta cu o noua drama.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereArthur a cazut de la patru metri, de pe o scara, in buncarul unde locuieste dupa ce si-a daramat casa, iar urmarile sunt grave. Admiratorului Adelinei Pestritu i s-a deplasat rotula si a avut niste durerei crancene.

"Am cazut la mine in buncar, acolo unde stau eu. Eram pe o scara si m-am prabusit de la patru metri. Mi-a sarit rotula si am chemat ambulanta. Urlam de durere! M-au dus de urgenta la spital, dar acolo nu mi-au facut nimic, ca nu am nici asigurare medicala si nici buletin de identitate. Acum piciorul meu e teapan, nici nu pot sa-l misc. Trebuie sa strang bani, sa ma duc la spital, dar nici nu stiu cum. Ma duc la cules de porumb. Nici bani de tren nu am! Sunt vai de capul meu. Noroc ca m-au recunoscut niste pusti. Au zis "asta e Arthur de la WOWbiz", deh, fanii mei, si mi-au cumparat bilet", a spus Arthur pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate