EXCLUSIV! Aurel Niamtu continua scandalul cu Horia Brenciu si face noi dezvaluiri! “Toti elevii lui se fereau de mine. Cred ca erau speriati de Brenciu!”  

Aurel Niamtu continua razboiul cu Horia Brenciu! Dupa ce o sursa din concurs a declarat ca solistul in varsta de 64 de ani era foarte arogant, Niamtu a luat foc si da toate cartile pe fata! Fostul concurent ne-a declarat ca a doua zi dupa ce a fost eliminat, niciun elev al lui Brenciu nu mai vorbea cu el!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereFostul concurent de la Vocea Romaniei, Aurel Niamtu, continua dezvaluirile senzationale din cadrul concursului de la Pro TV. Niamtu a avut curajul, in urma cu doua saptamani, sa-l puna la punct pe Horia Brenciu, dupa ce artistul celebru a criticat alagerile muzicale facute de Loredana si de elevul ei!

Ei bine, de aici un intreg scandal care se intinde si azi, cu noi dezvaluiri din partea lui Niamtu! A doua zi dupa ce am fost eliminat, niciun elev de-al lui Brenciu n-a mai vorbit cu mine! Pur si simplu, la masa, toti se fereau de mine. La un moment dat, a venit doar Arpi si mi-a zis in soapta ca nu poate vorbi cu mine pentru ca-i este frica. Cred ca erau speriati de Brenciu”, ne-a declarat Niamtu in exclusivitate!

fara descriereCantaretul de 64 de ani neaga insa ca i-a vorbit urat lui Brenciu. “Niciodata nu m-am intalnit cu Brenciu, in afara de scena. Deci nu aveam cum sa-i vorbesc urat. Cine spune astfel de lucruri despre mine inventeaza, sau este pus de Brenciu sa ma denigreze. Iar ca am zis ca am 10.000 de voturi a fost  doar in gluma”, ne-a mai spus Niamtu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate