EXCLUSIV! Avocata Elodiei Ghinescu, declarații explozive despre statutul de VIP al lui Cristian Cioacă în închisoare: "Are doar un singur coleg de celulă și împarte haine deținuților"

Avocata familiei Elodiei Ghinescu a făcut declarații în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre condițiile în care trăiește Cristian Cioacă în închisoare.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Cristian Cioacă se află în spatele gratiilor de 7 ani și există voci care susțin că ar duce-o chiar bine, după cum ne-a relatat, în exclusivitate, avocata familiei Ghinescu.

În 2014, fostul polițist a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Pitești la 15 ani și 8 luni de închisoare în cazul morții soției sale Elodia Ghinescu. Înițial, Cristian Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeș la 22 de ani de închisoare pentru omor, însă încadrarea sa a fost schimbată din "omor" în "lovituri cauzatoare de moarte" și astfel pedeapsa a fost mai mică.

14 ani de la moartea Elodiei Ghinescu și 7 ani de când Cristian Cioacă este în închisoare

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv în 2014 la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul soției sale Elodia Ghinescu. O pedeapsă mică, în viziunea avocatei familiei Ghinescu.

Ce spune avocata familiei Ghinescu despre condițiile lui Cristian Cioacă din închisoare

Crina Radu, avocatul familiei Ghinescu

[Sursa foto: Captură YouTube]

"El a primit maximul de la "lovituri cauzatoare de moarte". I s-a schimbat încadrarea la Curtea de Apel din omor în lovituri cauzatoare de moarte și maximul pedepsei este de 12 ani și i s-a mai aplicat pedeapsă pentru că i-a violat corespondența, a prezentat în presă conținutul e-mailurilor și a

ajuns la 15 ani și 8 luni.", a declarat Crina Radu, avocatul familiei Ghinescu pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des- kfetele.ro

Citeste si: Ce s-a ales de apartamentul groazei, în care ar fi fost ucisă Elodia Ghinescu? Vecinii lui Cioacă au ajuns în culmea disperării! EXCLUSIV

Practic, fostul polițist este aproape la jumătatea pedepsei și continuă să aibă un comportament normal în spatele gratiilor, fără remușcări, pentru că nu și-a recunoscut niciodată vina. 

"Comportamentul lui este unul normal în penitenciar, nu este un comportament excepțional, ieșit din comun. Este un comportament normal, cum ar trebui să aibă orice persoană acolo.", a mai spus Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Citeste si: Detalii neștiute despre prima soție a lui Cristian Cioacă! Ce face acum fosta parteneră de viață a polițistului care a îngrozit o țară întreagă

Avocata Elodiei, dezvăluiri explozive despre statutul de VIP al lui Cristain Cioacă în închisoare

Cristian Cioacă este închis la Penitenciarul Colibași de 7 ani. El are de ispășit o pedeapsă de 15 ani și 8 luni. Avocata familiei Ghinescu a dezvăluit pentru wowbiz.ro că fostul polițist are un comportament normal în închisoare, pentru că nu îi lipește confortul. Crina Radu spune că Cioacă este tratat ca un VIP și se bucură de mai multe facilități în spatele gratiilor, fără să simtă vreo presiune pentru că este închis. În timp ce alți deținuți au fost mutați în acești ani și în alte penitenciare, Cristian Cioacă a rămas în permanență în același penitenciar, într-o celulă cu un singur coleg, a mărturisit avocata în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Fiul Elodiei și-a schimbat numele de familie. Ce s-a ales de băiatul lui Cioacă, după dispariția misterioasă a mamei

"Nu a existat presiune, pentru că el se bucură în penitenciar de anumite facilități. El este privit ca un VIP. Locuia cu o singură persoană în celulă, avea așa un privilegiu. Aducea hainele pe care le primeau deținuții, le împărțea. Avea un privilegiu, nu a fost niciodată mutat din penitenciarul acela. Restul pot să stea câțiva în cameră, el stă cu o singură persoană. Cristian Cioacă a fost în permanență ținut acolo și a avut un regim preferențial.", a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Băiatul lui Cristian Cioacă și al Elodiei și-a schimbat numele de familie! Cum îl cheamă acum pe Patrick

Discuția tulburătoare dintre Elodia și Cristian Cioacă. Ultimul mesaj pe care avocata i l-a trimis soțului ei

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, face dezvăluiri cutremurătoare în legătură cu Cristian Cioacă: „I-am zis din prima, ea nu a vrut să mă asculte”

Când apare filmul Matrix 4 în cinematografe. Lansarea a întârziat un an

Tragedia momentului în România! Un celebru PREOT e în COMĂ la spital

”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi

Reghecampf, umilit crunt de Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut totul

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, face dezvăluiri cutremurătoare în legătură cu Cristian Cioacă: „I-am zis din prima, ea nu a vrut să mă asculte”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies