EXCLUSIV! Babi Minune a cerut-o de nevasta pe Georgiana! Vezi ce raspuns i-a dat iubita manelistului si ce moment special si-a ales solistul pentru o asemenea ocazie!

Pentru ca o iubeste enorm pe cea care i-a daruit deja un copil, Babi Minune a facut si pasul cel mare, cerand-o in casatorie pe Georgiana!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereSunt impreuna de cativa ani, dar intre Babi Minune si Georgiana, iubita lui, lucrurile merg si astazi ca pe roate, mai ales ca acum cateva luni a aparut si David Rustem, copilul celor doi. Cum manelistul nu a implinit inca 18 ani, pe care ii va aniversa in 2014, Babi a luat recent decizia de a o cere in casatorie pe Georgiana chiar in ziua in care ea a si-a sarbatorit majoratul! Normal, dupa raspunsul afirmativ al iubitei, asteptat cu emotie de manelist, Babi si familia au stabilit ca nunta sa se faca anul viitor, doar dupa ce va implini si el 18 ani!fara descrierePoza anului! Echipata cu caciula roz si pantaloni de piele, iubita lui Babi Minune calareste un porc sacrificat si acoperit cu un prosop asortat! "Cotoharlele din ziua de azi si-au uitat rolul de scroafe parlite!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate