EXCLUSIV! Banciu a pierdut astazi procesul cu Andreea Berecleanu! Vedeta B1 TV trebuie sa-i plateasca prezentatoarei o avere drept daune morale si sa-si ceara scuze pe prima pagina a ziarelor!

Andreea Berecleanu a castigat intr-o prima instanta procesul pe care i l-a intentat lui Radu Banciu, care trebuie sa plateasca despagubiri de 30.000 de lei si sa-si ceara scuze public.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAndreea Berecleanu a chemat in instanta pe Radu Banciu si postul B1TV,  dupa ce realizatorul TV declarase, intr-o editie a “Lumii lui Banciu” din iulie 2012, ca  “Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcţie. Si-a gasit barbati bine situati care sa o propulseze”. Surse avocatesti au sustinut ca Berecleanu a pretins daune morale de 200.000 de lei, dar la infatisarea de astazi, completul de judecata a dat verdictul: “Admite in parte actiunea precizata. Obliga paratii in solidar la 30.000 lei contravaloare despagubiri. Obliga paratii la exprimarea de scuze in mod public fata de reclamanta prin publicarea unui articol, pe cheltuiala proprie, pe prima pagina a doua cotidiane si in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu. Cu recurs in 15 zile de la comunicare”.fara descriere

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate