EXCLUSIV! Banel Nicolita, pradat de hoti! I-au furat din casa din Saint Etienne ceasul de 4.000 de euro primit de la Gigi Becali! Politia crede ca infractorii ar putea fi tigani romani! 

Ghinion teribil pentru Banel Nicolita inainte de Sarbatori. Fotbalistul roman a ramas fara mai multe bunuri, in valoare de cateva mii de euro.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Dobre

fara descrierefara descriereIn ultimile luni, ghinioanele se tin lant de Banel Nicolita. Pe langa accidentarile grave pe care le-a suferit, fotbalistul a mai primit o veste proasta. Casa sa din Saint Etienne, pe care a primit-o de la club, a fost pradata de hoti, iar paguba se ridica la cateva mii de euro. Pe langa un laptop si un telefon de ultima generatie, hotii i-au mai luat lui Banel si ceasul de 4.000 de euro, primit in 2007 de la Gigi Becali.

 

Nicolita a depus imediat plangere la Politie, insa pana in prezent, infractorii (despre care politistii cred ca ar putea fi algerieni sau tigani romani) nu au fost prinsi. Fotbalistul roman se afla in aceste zile acasa, la Faurei, unde se recupereaza dupa accidentarea suferita in luna noiembrie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate