EXCLUSIV! Banica jr., cel mai smecher si la castiguri dintre juratii de la “X Factor”! Pretul lui pe o cantare este mai mare decat al lui Brenciu si al Deliei la un loc! Am aflat toate tarifele lor la spectacolele private!

Stefan Banica jr. are cel mai mare tarif pentru un show privat dintre toti cei trei membri ai juriului de la “X Factor”.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereStefan Banica jr. ramane de ani de zile cel mai bine platit artist la evenimentele cu staif! Artistul are cel mai piperat tarif de pe piata si nu lasa niciodata din pret, semn ca are numeroase spectacole, iar programul incarcat ii permite sa tina steagul sus.

Surse din preajma lui sustin ca artistul isi intrece cu mult adversarii de pe scena si mai ales pe colegii sai de la concursul de talente de la Antena 1. “Stefan a ramas cel mai smecher cantaret autohton si daca la “X Factor” el este considerat cel mai tare jurat, ei bine, Banica jr. sta bine si la castiguri in fata colegilor sai. Astfel, pretul oficial al trubadurului este de 9700 de euro pentru o cantare, in timp ce Brenciu si formatia lui cer in jur de 6200 de euro pe reprezentatie, iar Delia “doar” 2000 de euro!", au spus surse din lumea muzicala pentru WOWbiz.ro.

fara descrierePe de alta parte, in seara de Revelion, Brenciu pare sa castige teren in fata rivalului sau! "Daca in anii trecuti, el incasa cam 10.000 de euro pe un program, acum, de cand este atat de mediatizat pe televizor, si-a crescut tariful la aproape 30.000 de euro, dovada ca este solicitat si are de unde alege in privinta spectacolelor", au povestit persoane din preajma carismaticului Horia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate