EXCLUSIV! Bercea Mondial se crede un faraon si are o “sluga” de culoare la palat! El este Edi, africanul care este omul bun la toate in casa clanului Anghel!

Nu mai este un secret faptul ca membrii familiei lui Bercea Mondial traiesc ca faraonii intr-un sat unde saracia este la ea “acasa”! Chiar daca foarte multi romani din Draganesti-Olt abia au dupa ce bea apa, numeroasa familie a lui Sandu Anghel se lafaie in adevarate palate si isi permite aroganta sa aiba o sluga de culoare!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereUna dintre cele mai de temut familii din Romania, cea a lui Bercea Mondial, pe numele sau din buletin Sandu Anghel, in prezent aflat in puscarie, a trecut recent printr-un necaz! “Regina” clanului, respectiv mama interlopului, a fost dusa duminica pe ultimul drum, iar in sat a fost mare jale. Inca de vinerea trecuta, tigancile au urlat si au tipat intr-una de durere iar la poarta raposatei s-au perindat timp de trei zile foarte multi tovarasi ai celebrului interlop care si-au etalat  opulentele lor masini.

fara descriere Edi africanul, baiatul bun la toate din casa lui Bercea MondialSi ca tabloul acesta faraonic sa fie completat “corespunzator”, familia lui Bercea si-a pus la treaba “slugile” printre care si un tanar african, “adoptat” de mai multi ani de temutul Bercea Mondial care se afla in prezent la puscarie pentru tentativa de omor.

fara descriereEdi, asa cum ii spun membrii familiei, este omul omul bun la toate in casa familiei Anghel. Tanarul african nu are pe nimeni in Romania, venind la noi in tara la munca, insa, dupa ce si-ar fi luat mai multe tepe, a fost adoptat de Bercea Mondial.

fara descriereLa inmormantarea Elenei Anghel de duminica, Edi a fost cel mai energic dinte “slujitorii” clanului. A aranjat mesele de pe ulita unde s-a baut si s-a mancat pe rupte si chiar a fost cel care a mers cu coliva in mana in fruntea cortegiului funerar.

 

FOTO | EXCLUSIV | Tatal lui Bercea Mondial, mort de 16 ani s-a mumificat in sicriu. Are geam si la cosciug, si la cavou, sa "vada" lumina zilei. Mama interlopului a fost asezata, ieri, in acelasi loc. TOT ce nu s-a vazut la inmormantarea din Olt!


Exclusiv| Mama lui Bercea Mondial nu va fi ingropata! Vezi detaliul macabru de la locul de veci al acesteia


Lesinuri, tipete si bocete la inmormantarea mamei lui Bercea Mondial! Pe masina mortuara, deasupra sicriului, a fost montata o umbrela de soare


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate