Exclusiv | Bianca da mii de euro pe haine, dar le poarta de cateva ori! N-ai sa crezi unde ajung dupa aceea! Vedeta nu se uita deloc la bani!

Bianca Dragusanu a fost de nenumarate ori in centrul atentie prin subiecte care nu-i faceau cinste si a fost prezentata, nu o data, ca o persoana egoista, pentru care conteaza doar notorietatea si banii, si nu se ataseaza de nimeni.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereEi bine, iubita lui Victor Slav are intr-adevar si defecte, ca orice, dar are si numeroase calitati, pe care, culmea, nu le afiseaza cu ostentatie la televizor, cum fac alte colege de-ale ei de breasla. Vedeta tv a fost inzestrata cu o generozitatea iesita din comun, spun unii, pe langa acte caritabile de care nu stie multa lume, fiind si un "Mos Craciun" in toate anotimpurile, pentru prietenele ei.

"In ziua de astazi, cand nimeni nu mai da un ac fara sa primeasca ceva la schimb, Bianca face cadouri foarte scumpe fara sa clipeasca. Dupa cum se stie, vedeta este o victima a shopping-ului si cumpara haine de la magazinele exclusiviste, cum cumpara oamenii obisnuiti paine de la supermarket. Ei bine, ce nu se stie este ca, dupa ce poarta hainele si accesoriile de cateva ori, Bia le imparte prietenelor ei, fara sa se gandeasca o clipa la pretul platit pentru ele. Altii nu ar da nici macar o haina de la second hand!", a spus o cunostinta a divei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate