EXCLUSIV! Bianca Dragusanu a venit cu o avere pe ea la WOWbiz! Geanta a costat 4000 de euro, pantofii “doar” 1000  de euro, iar ceasul… o bagatela, 20.000 de euro!!!

In urma cu doua zile, Bianca a participat la emisiunea WOWbiz, la o confruntare cu Iulia Albu, avand pe ea o adevarata avere.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBianca, la WOWbizCunoscuta ca o persoana careia ii place sa se imbrace cu gust si cu haine de firma, Bianca Dragusanu a uimit asistenta la WOWbiz prin vestimentatia si accesoriile alese.

fara descriereFrumoasa femeia a imbracat o rochie alba, din colectia proprie, facuta chiar de manuta ei, al carei pret s-a ridicat la 100 de euro.

fara descrierePana aici, un pret normal pentru o persoana obisnuita! Insa, de acum incolo, incepe nebunia! Pantofii divei, marca “Valentino”, achizitionati in vacanta din America, au costat-o 1000 de euro!

fara descriereCeasul, un accesoriu fin, “Hublot” din ultima colectie, cu curea alba si aur roz, nu era”decat” 20.000 de euro, in timp ce gentuta, pe care a lasat-o in culise, o poseta “Vuitton” visinie, a valorat “doar” 4000 de euro!

fara descriereColierul Biancai a atras atentia in mod deosebit, prin florile mari si pietrele de sticla spectaculoase! Bijuteria ajunge la 500 de euro si este una extrem de intalnita la vedetele de la Hollywood.

In concluzie, Bianca Dragusanu a ales sa se prezinte la emisiune cu un outfit de aproape 26.000 de euro,  semn ca femeia se respecta cand vine vorba de aparitiile ei in public.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate