EXCLUSIV Bianca Dragusanu, sex nebun cu Cristea: “Il termin in pat. Are febra musculara din cauza mea”

Distribuie pe:

fara descriere

 

Bianca Dragusanu iubeste cu patos si orice ar face printul Cristea il iarta de fiecare data. Sunt impreuna de aproape 4 ani, insa de-a lungul relatiei lor, roscata si fotbalistul s-au certat si impacat de nenumarate ori. Ultima cearta dintre cei doi amorezi parea sa fie definitiva, cel putin asa sperau multi, insa, se pare, Cristea si-a facut din nou loc in inimioara roscatei.

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Adrian Cristea pare sa fie rupta din telenovele, caci impacarile si despartirile i-au adus luni bune pe primele pagini ale ziarelor. Relatia dintre cei doi este foarte mediatizata si mereu surprinzatoare. In urma cu cateva luni, fosta asistenta a lui Capatos s-a certat cu “printul” din cauza infidelitatii acestuia.

Bianca a jurat ca nu se va mai intoarce la fotbalist, iar daca va face acest lucru atunci sa fie strigata “cutu, cutu”. Ei bine, iata ca nu a trecut mult timp, iar cei doi s-au impacat. Se iubesc mai mult ca oricand si vor sa rupa gura targului. Bianca Dragusanu s-a confesat unor prietene ca, de cand s-a impacat cu “vesnicul ei iubit”, face sex non-stop. Mai mult, vedeta se lauda ca “il termina pe Cristea in pat”.

Adrian pleaca de la Bianca cu febra musculara, dar nu va ganditi ca din cauza antrenamentelor de fotbal, ci pentru ca alaturi de roscata are parte de “exercitii minune”.

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au mutat din nou impreuna si se iubesc mai mult ca oricand. Roscata i-a mai dat o sansa iubitului ei, insa, spune ea, este pentru ultima data.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate