EXCLUSIV! Bianca Rus da sigur de baut cand va auzi cat de prost ii merg afacerile lui Gheorg! Cantareata l-a acuzat de hartuire sexuala pe cunoscutul bucatar: "Ma saruta pe sani, ma calarea, imi lingea degetele!"

Dupa ce a fost acuzat de Bianca Rus ca a hartuit-o sexual la Etno TV, bucatarul Gheorg nu o duce prea bine nici in afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereBianca Rus si Gheorg au fost colegi la Etno TV, unde au realizat impreuna emisiunea “Veselie in bucatarie”. Initial, presa a speculat ca intre cei doi s-ar fi nascut o idila, dar Bianca a rabufnit: “Doi ani şi jumătate, cat am lucrat acolo, am stat si am tinut in mine pentru ca imi era foarte drag de meseria pe care am ales-o. Ma saruta pe sani, ma calarea, imi lingea degetele. Eram intr-o zi la Bran, intr-o camera de hotel, m-a trantit in pat, mi-a incrucisat mainile, si cand am vazut ca se ingroasa gluma, am tipat cat m-au tinut plamanii”. fara descriereUlterior, Rus si Gheorg au disparut din programele Etno TV, iar bucatarul a putut sa se ocupe mai mult de cofetaria pe care o detine in Bucuresti, unde vinde prajituri si produse de patiserie. Afacerea lui Gheorg merge insa catastrofal, acesta pierzand, in ultimii 5 ani, conform datelor de la registrul Comertului, nu mai putin de 755.578 de lei, adica aproximativ 170.000 de euro!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate