EXCLUSIV! Bomba! Beyonce de Romania s-a operat din cap pana in picioare in mare secret in Turcia! Si-a marit sanii, si-a pus silicon in fund! Guta a scos din buzunar 20.000 de euro ca sa aiba iubita noua de Sarbatori

Cuplul Beyonce de Romania – Nicolae Guta furnizeaza o noua bomba de presa.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Matei

fara descriere

Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca, in aceste zile, cei doi se afla in Turcia. Si nu pentru vreo vacanta departe de ochii presei din Romania, ci pentru ca Beyonce sa se opereze din cap pana in picioare.

Cuplul care a tinut prima pagina a ziarelor in ultimele luni si a facut turul televiziunilor a decis ca de aceasta data totul sa se intample in mare secret.

fara descriereBeyonce si-a rugat mama sa aiba grija de fetita cat timp ea se opereaza

N-au suflat o vorba apropiatilor despre demersurile lor, nu au spus nimanui cand s-au urcat in avion. Pana si mama lui Beyonce a aflat pe ultima suta de metri, atunci cand fiica ei a anuntat-o ca trebuie sa aiba grija de fetita.

In Turcia, Beyonce nu s-a lasat pana nu s-a aranjat din cap pana in picioare. Si-a marit sanii, si-a pus silicon in fund, si-a facut un peeling chimic, plus cateva sedinte de tonifiere a picioarelor.

fara descriereNarcisa e in pragul lesinului

Pe Narcisa o sa o ia cu lesin cand va afla cati bani a scos din cont fostul ei iubit pentru capriciul de a avea de Sarbatori o Beyonce nou-nouta: 20.000 de euro!!!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate