EXCLUSIV! BOMBA! Salam se jura ca o iubeste pe Roxana, dar a venit cu trei femei la hotel! Bruneta o sa ia foc cand o sa citeasca asta

Florin Salam pare vrajit de Roxana Dobre si se fereste sa mai iasa pe undeva cu o alta femeie. Cu toate acestea, el a tradat-o pe iubita lui in cateva randuri, cand a venit la hotelul in care locuieste de obicei, in compania unor dudui de o noapte.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSalam si-a tradat iubitaIubirea pentru Roxana nu inseamna pentru Salam o cumintire, dimpotriva, ca orice barbat fara obligatii oficiale, el inca mai calca stramb.

fara descriereManelistul a mai adus si alte fete la hotelSurse din preajma manelistului sustin ca acesta ar mai fi avut niste “derapaje” in ultimele luni, chiar daca, de ceva vreme a recunoscut public ca iubita lui este Roxana Dobre.

“Florin este un mare iubitor al sexului frumos si, de aceea, uneori, mai are nevoie sa isi schimbe partenera! In ciuda faptului ca este amorezat de Roxana si toata lumea stie acest lucru, mai ales prietenii lui, Salam a mai gresit de cateva ori. Asa se face ca, de trei ori, el a venit la hotelul din Vitan, unde isi ia mereu camera, de mana cu alte reprezentante ale Evei, care nu semanau deloc cu logodnica lui. Mai mult, el incerca sa le ascunda un pic de ochii curiosilor, insa, tinerele aratau destul de bine si ieseau in evidenta. E adevarat ca, de fiecare data cand a sosit la brat cu cate o femeie, a doua zi, cantaretul a eliberat apartamentul, dar toata lumea a presupus ca el si fata de-o seara nu au jucat sah, ci s-au bucurat din plin de “facilitatile” locului. Acum, Roxana ii stie probabil viciile lui Salam, dar indiferent daca el mai o “traduce” cu alta, va ramane langa el”, au spus surse de la fata locului pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate