LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

EXCLUSIV! Bote, prima declaratie dupa infarct:  “Acum, sunt OK”!

Aflat in Turcia pentru filmarile la finala “Next Top Models”, Botezatu a fost la un pas de moarte! Designerul a facut infarct si a fost nevoit sa se interneze la un spital din Ankara. Acum, la sase zile de la situatia critica in care s-a aflat, Catalin a dat o declaratie, in exclusivitate, pentru WOWbiz .ro, in care si-a linistit prietenii si familia.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

In urma cu sase zile, Catalin Botezatu a plecat in Cappadocia, Turcia, pentru a face ultimele inregistrari la emisiunea pe care o prezinta. Cum a pus piciorul pe pamant turcesc, chiar la aeroport, celebrul designer a acuzat stari de rau si de oboseala, iar cand a ajuns la hotel, a cazut lat. Potrivit surselor din echipa lui, Bote voma si, mai rau, acuza o durere acuta in piept, motiv pentru ei de a-l duce imediat la un spital in Ankara.

Aceleasi surse sustin pentru WOWbiz.ro ca designerul a fost internat de urgenta si i s-au facut foarte multe investigatii la inima, intrucat acolo era problema. In plus, cei din echipa lui Botezatu le-au explicat medicilor ca el nu este la prima situatie critica de acest gen, ci, pana in acest moment, a mai suferit alte trei infarcturi. Din pacate, timp de patru zile, Catalin nu a prea reactionat si toata lumea a intrat in panica, mai ales ca pronosticurile nu erau deloc favorabile. Doctorii turci erau speriati pentru ca tratamentul medicamentos nu dadea rezultate, iar designerul era ca o leguma. Abia in a patra zi, Botezatu a inceput sa-si revina usor-usor si, timp de 24 de ore, a putut lua tratamentul in regim normal. Apoi, a reusit chiar sa se puna pe picioare si, spun aceleasi surse, a cerut sa fie externat, intrucat, filmarile la emisiune au fost intarziate foarte mult si termenul limita dat de sefii proiectului trebuia respectat.

Contactat telefonic azi, in Turcia, Catalin Botezatu  a incercat sa lamureasca situatia si sa-si linisteasca familia si prietenii: “E adevarat, dar acum nu mai am nicio problema. Sunt OK”, a fost declaratia scurta a lui Bote data, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate