EXCLUSIV | Botezatu, la un pas sa rateze un contract de peste 100.000 de euro!

Designerul a batut palma la inceputul acestei luni cu patronii unei firme renumite de ceasuri! Designerul urma sa fie imaginea brandului respectiv si sa incaseze o suma cu 5 zerouri in coada.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

fara descriereDupa negoceri care au durat aproape trei luni si care s-au prelungit din cauza programului foarte incarcat al designerului, toate detaliile au fost puse la punct, iar Bote urma sa fi imaginea unei brand cunoscut. Ghinionul a facut ca, exact in perioada cand urma sa se semneze actele, vedeta sa se imbolnaveasca serios si, practic, sa nu se mai poata da jos din pat timp de o saptamana.

 

Implicat suta la suta in proiectul “Supermodels by Catalin Botezatu” de la Kanal D, celebrul designer a fost nevoit sa puna stop filmarilor, dupa ce pe parcursul catorva zile s-a simtit foarte rau. Se pare ca Botezatu a contactat un virus periculos, desi la inceput a crezut ca este vorba despre o simpla raceala. Dupa un tratament adecvat si un repaos total, starea generala i s-a ameliorat. El si-a reluat filmarile, iar cel mai tarziu saptamana viitoare urmeaza, sa parafeze, in sfarsit, si contractul de imagine.

Denisa Nechifor, prietena buna cu Catalin Botezatu, a fost cea care a intermediat parteneriatul. Prin firma pe care o detine Denisa, DNB P.R. & Events, Catalin Botezatu va semnat contractul si va deveni imaginea Guess by ceasmania.ro. Desi are un program incarcat pentru ca este implicat in proiectul “Supermodels” ce se va difuza in curand la Kanal D, Catalin trebuie sa-si faca acum timp si pentru a-si onora contractul. Creatorul de moda va face, in curand, o sedinta foto pentru firma de ceasuri a carei imagine va fi, urmand sa primeasca circa 100.000 de euro, durata contactului fiind de un an.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate