EXCLUSIV! Cand il vezi la televizor, n-ai zice ca doarme pe o gramada de bani! Serghei Mizil are o proprietate de 800.000 de euro la Snagov. In fiecare weekend da petreceri de pomina pe malul lacului!

Ca toti barosanii care se respecta, Mizil are vila pe malul lacului Snagov!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereMizil, la vila de la SnagovDestinatia nu este departe de Bucuresti, ci la Snagov, la 40 de kilometri de Capitala, unde detine o proprietate. Iubitor de animale, protagonistul nostru are in curtea sa din zona exclusivista de langa Capitala cinci caini, de care are foarte mare grija.

Ca se se asigure ca patrupedele sale sunt bine intretinute si cand el nu se afla langa ele, omul de afaceri si-a angajat un barbat care-i hraneste, ii perie si curata in urma lor.fara descriereAfaceristul iese des, la plimbare pe lac, cu salupa

Mizil are casa chiar pe malul lacului, intr-o zona ravnita de foarte multi milionari si, chiar daca vila sa nu este somptuoasa asemenea kalooga_36441" palatelor" lui Columbeanu sau Patriciu, resedinta de vara a proprietarului de restaurante este cocheta, decorata cu bun gust si spatioasa. In fiecare weekend cu vreme prietenoasa, afaceristul isi invita la Snagov familia si prietenii apropiati, incinge gratare si da petreceri despre care toata suflarea mondena vorbeste.

Se pare ca terenul vast, impreuna cu vila ar valora in jur de 800.000 de euro, iar pe langa aceste bunuri, la Snagov, unchiul Oanei Niculescu-Mizil mai detine si o barca in valoare de aproximativ 15.000 de euro.fara descriereSerghei are o gradina imensa

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate