EXCLUSIV! Casa lui Ion Dolanescu se va scoate la licitatie. Vezi cand se va intampla asta

Dragos Dolanescu e socat ca fratele lui doreste sa scoata la licitatie casa parinteasca. Fiul cel mic al lui Ion Dolanescu ne-a declarat ca decizia de azi a Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti vine in urma refuzului lui Ionut de a mai lua casa din strada Caimatei.

Distribuie pe:

fara descriereDragos Dolanescu este fiul cel mic al lui Ion Dolanescu"Dupa 22 ianuarie 2013 casa tatalui meu din centru Capitalei va fi scoasa la licitatie. O rusine foarte mare pentru Ionut care, de trei ani si jumatate, o tot cere si tot canta “Casa parinteasca nu se vinde". Acum, prin decizia instantei, procesul se reia. Probabil ca banii obtinuti din vanzarea casei se vor imparti in doua, la fel si  drepturile de autor dar si celelalte bunuri lasate de tatal nostru. Nu mai e nimic valabil din ce am discutat si am hotarat in acesti ani de procese”, a declarat Dragos Dolanescu pentru WOWbiz.ro.

Fiul cel mic al cantaretului decedat pe 19 martie 2009 spune ca la licitatie, casa se va vinde cu mai mult de 685.000 de euro, cat au stabilit expertii ca valoreaza imobilul, “deoarece cine o va cumpara va beneficia si de 225 de metri patrati de teren aflat in spatele casei”. “Vila are si valoare istorica deoarece a fost contruita de scriitorul Barbu Stefanescu Delavrancea. Eu i-am lasat lui Ionut in casa, partea mea din operele de arta lasate de tata, in ideea ca el va deschide un muzeu Ion Dolanescu, asa cum a declarat.  Nu i-am cerut niciun ban nici pe discurile scoase cu piesele tatalui nostru, nici pe cantecele ce i-au apartinut acestuia, cu toate ca le canta Ionut. De acum trebuie sa-mi ceara voie sa scoata un disc, o carte sau sa cante vreun cantec ce i-a apartinut lui Ion Dolanescu. Asta a vrut, asta are!”, a concluzionat Dragos Dolanescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate