EXCLUSIV! Cati bani a castigat de fapt Andreea Mantea la “Burlacita” la finele show-ului!

Andreea Mantea a avut parte de un onorariu colosal la “Burlacita”, desi suntem in plina criza si vedetele sunt platite mai putin ca in alte vremuri!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereAndreea a fost platita regesteDesi prin presa a aparut ca Andreea va incasa la “Burlacita” 50.000 de euro, suma reala e putin mai mica - 45.000 de euro.

fara descriereSurse din echipa reality-show-ului sustin ca Mantea a fost platita doar cu o  mica parte din suma pana la finalul emisiunii. “Arsi cu Bianca Dragusanu, care a “scapat” prin presa informatii de la filmari, producatorii i-au dat brunetei doar 5000 de euro pentru inceput! La intoarcerea din America insa, i-au promis ca, in functie de rating, banii vor ajunge la ea dupa finala sau, cel tarziu, la o luna distanta! Cum totul a decurs bine si “Burlacita” a avut un mare succes, vedeta va primi si restul de 40.000 de euro”, au spus persoane de la filmari pentru WOWbiz.ro.

Prestatia Andreei Mantea in emisiune a fost una extrem de apreciata si, din acest motiv, ea a fost solicitata pentru a modera un show in trust, in plus, este in atentia sefilor si pentru alte proiecte importante.

EXCLUSIV! Lovitura de teatru! Am aflat cate luni trebuie sa stea Mantea “logodita” cu Cristi Mitrea!

EXCLUSIV | Castigatorul de la “Burlacita” a lesinat in timpul filmarilor de la finala! Amanunte incredibile de la fata locului!

EXCLUSIV! Un alt concurent de la “Burlacita” o face praf pe Mantea dupa finala! “ Ea si Sf. Parascheva de la Iasi nu au mai fost atinse”!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate