EXCLUSIV! Ce-a făcut Mitică Dragomir la plajă acompaniat de prieteni, când femeile n-au fost lângă ei! Paparazzi au filmat tot momentul!

umitru Dragomir a lăsat canicula din București pentru soarele de pe litoral. Într-un moment de relaxare alături de prieteni, fostul președinte LPF a fost surprins de paparazzi wowbiz.ro.

EXCLUSIV! Ce-a făcut Mitică Dragomir la plajă acompaniat de prieteni, când femeile n-au fost lângă ei
Mitică Dragomir la plajă[Sursa foto: Imagini paparazzi ]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Dumitru Dragomir se află la mare, în vacanță și profită din plin de zilele de relaxare, alături de prieteni. Fostul președinte LPF și prietenii săi s-au ascuns de soare la umbra unui beach bar unde a pus în practică o plăcere mai veche: jocul de table.

Dumitru Dragomir, suprins de paparazzi la mare. Ce făcea la bar cu prietenii

În imaginile surprinse de paparazzi wowbiz.ro, Dumitru Dragomir se află la un beach bar, alături de trei prieteni. Bărbații se hidratează cu apă și se relaxează la un joc de table. Protejat bine de ochelarii de soare și pălăria lui cunoscută, Mitică Dragomir este extrem de concentrat la joc.

Citeste si: Dumitru Dragomir l-a întrecut pe Cristi Borcea în afacerile imobiliare! Complexul său rezidenţial de lângă Parcul Herăstrău este mult mai avansat decât cel al lui Borcea!

Jocul de table este o pasiune mai veche a lui Mitică Dragomir. El a fost surprins având aceeași activitate și când a fost la mare în 2011.

Mitică Dragomir la plajă
Mitică Dragomir la plajă, cu prietenii[Sursa foto: Imagini paparazzi ]

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Dumitru Dragomir, în topul României la table

Este cunoscut faptul că Dumitru Dragomir este un împătimit al jocului de table. În 2009, el se afla pe locul 4 în topul României la table. El a pierdut atunci în fața lui Ciobanu Costel, însă s-a ales cu o bursă de 700 de euro.

Regulamentul unui joc de table este următorul:

- să fii jucător legitimat al F.R.Table;
- să achiți, pe bază de chitanța fiscală emisă de FRTable, bursa jucătorului pe care vrei să îl provoci. După disputarea meciului, jucătorul va intra în Ratingul Național, fie în fața jucătorului pe care l-a învins, fie în urma jucătorului de care a fost învins, și va putea fi, și el, provocat de alți jucători, potrivit sport.ro.

Mitică Dragomir la plajă
Mitică Dragomir la plajă[Sursa foto: Imagini paparazzi ]

De-a lungul vremii, Dumitru Dragomir a jucat table și cu oameni cunoscuți din fotbal, dar și cu membri din familia Becali. Într-un interviu mai vechi, Mitică Dragomir povestea că verii Becali au reușit să-i ia mai mulți bani la table decât a câștigat el la casino, o altă plăcere a fostului președinte LPF.

„Ce am câștigat acum e mizilic! Atunci când am avut datorii, Dumnezeu mi-a fost alături și, pentru că știe că sunt un om cu suflet bun, m-a ajutat să câștig iar, la ruletă de data aceasta.

Citeste si: Mitică Dragomir a vrut să se sinucidă în închisoare! ”Dacă eram singur, o făceam”! Fostul şef de la Ligă a fost condamnat de două ori| DEZVĂLUIRI

Am câștigat eu acum, dar, dacă stau să mă gândesc câți bani am pierdut la table în fața verilor Becali, mă ia cu rău. Nu vreau să știe soția mea. Vica e o sfântă pe pământ. Dacă află de câte ori joc, m-am nenorocit!”, a spus Dragomir pentru Libertatea, în urmă cu mai mulți ani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mitică Dragomir s-a infectat cu COVID-19 după vaccinare! Primele declarații: „Nu mai știu ce să cred. Am făcut un test și..”

Dumitru Dragomir l-a întrecut pe Cristi Borcea în afacerile imobiliare! Complexul său rezidenţial de lângă Parcul Herăstrău este mult mai avansat decât cel al lui Borcea!

Incredibil ce se întâmplă cu Mitică Dragomir! A scăpat de puşcărie, dar a fost la un pas de moarte! A ajuns la reanimare. Vezi când s-a întâmplat asta!

Oana Cuzino a renunțat la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM

Mirela Vaida pleacă de la Antena 1. De ce a luat această decizie și unde merge. A vrut să știe toată lumea de la ea

Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies