EXCLUSIV! Ce mare s-a facut fata care l-a acuzat pe Cristian Tabara ca a abuzat-o sexual! Acum Alexandra e prietena la catarama cu o fosta colega a prezentatorului tv, Amalia Enache!

Alexandra Bodnaru, fetita care a sustinut ca realizatorul TV Cristian Tabara a abuzat-o sexual, a devenit o adolescenta foarte frumoasa. Acum este prietena cu fosta colega a lui Tabara, Amalia Enache.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAcum patru ani, mama Alexandrei, Alina Bodnaru, fosta iubita a lui Cristi Tabara, depunea o plangere la Politie prin care-l acuza pe realizatorul TV ca i-a abuzat sexual fiica, mangaind-o si incercand sa-i dea jos chilotii. fara descriereTotul s-ar fi petrecut in august 2009, cand Alexandra avea doar 12 ani. Tabara nu a recunoscut faptele, a castigat procesul, dar mama fetei a obtinut redeschiderea cazului. Alexandra a crescut, are acum 17 ani si a fost invitata recent, alaturi de mama ei, la nunta unui prieten de familie, fratele Amaliei Enache, prezentatoarea de la PRO TV, fosta colega de trust a lui Cristi Tabara.fara descriereAlexandra si mama ei, incadrand-o pe Amalia EnacheMutare spectaculoasa pentru Cristi Tabara! De la TVR pleaca la un post de televiziune din alta tara

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate