EXCLUSIV | Ce s-a intamplat cu Ioana Tufaru dupa ce si-a anuntat sinuciderea! "Asta nu inseamna ca trebuie sa ne luam viata!” Baldovin sustine ca a salvat-o pe fiica Andei Calugareanu!

In urma cu doua saptamani Ioana Tufaru facea un anunt socant pe Facebook anuntand ca vrea sa moara. Ei bine, noi am aflat ce face acum fiica regretatei Anda Calugareanu si cine a convins-o sa renunte la sinucidere!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIoana Tufaru anunta recent pe Facebook ca vrea sa se sinucida si publica un mesaj socant:  “Vreau sa mor, regret ca am fost nascuta, nu mai vreau viata... vreau sa incetez cu viata. M-am saturat de ea, urasc sa fiu a nimanui si sa fiu sluga la toti. In cateva zile nu o sa mai ma vedeti”, scria Ioana acum cateva zile pe Facebook. Ei bine, de acum doua saptamani si pana in prezent nu s-a mai auzit absolut nimic de Ioana, dar, din fericire, este bine si a fost convinsa sa nu recurga la un gest nebunesc.

fara descriereI-am spus ca viata e frumoasa si trebuie traita asa cum ne-a dat-o Dumnezeu si i-am explicat ca si eu sunt abandonat de la casa de copii si nu am mama si tata! Asta nu inseamna ca trebuie sa ne luam viata. Cred ca a inteles si a renuntat la gandurile sinucigase”, ne-a spus Marius Baldovin, bun prieten cu Ioana Tufaru.

fara descriereIn ultima perioada, fiica legendarei Anda Calugareanu trece prin momente foarte grele si sustine ca a pierdut casa din cauza datoriilor.

Acum munceste la o femeie si are grija de copiii ei. Nu-i da bani ci doar mancare si un loc de dormit”, ne-a mai spus Baldovin.

fara descriereDe altfel, faptul ca Ioana trece prin momente grele se poate vedea si din imaginile pe care WOWbiz.ro le-a publicat in urma cu trei saptamani in care se vede ca fiica calebrei artiste o duce din ce in ce mai rau…

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate