EXCLUSIV! Ce știe Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, despre mama sa. Unde crede băiatul că este Elodia. Dezvăluiri tulburătoare făcute de avocata familiei Ghinescu

Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, are 17 ani. Ce știe despre mama sa?

Autor: Ioana Stan

In articol:

Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, este aproape major și a crescut de la doi ani și jumătate fără mama sa. El este crescut de mătușa sa, sora lui Cristian Cioacă, și nu îi este clar nici acum ce s-a întâmplat cu mama sa. Jurnaliștii wowbiz.ro au stat de vorbă cu avocata familiei Ghinescu și am aflat că Patrick nu vrea să mai audă de bunica maternă, pentru că i s-a spus că ea este vinovată pentru că tatăl său a ajuns în spatele gratiilor.

De ce nu mai vrea Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, să-și viziteze bunica din partea mamei

EXCLUSIV! Ce știe Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, despre mama sa

Elodia, Cristian Cioacă și fiul lor, Patrick

Citeste si: EXCLUSIV! Avocata Elodiei Ghinescu, declarații explozive despre statutul de VIP al lui Cristian Cioacă în închisoare: "Are doar un singur coleg de celulă și împarte haine deținuților"

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, ne-a povestit că băiatul Elodiei nu și-a mai vizitat bunica maternă de foarte mult timp.

Răspunsurile primite de la rudele tatălui, dar și întrevederea cu Cristian Cioacă, la vizita în penitenciar, i-au conturat o altă versiune a motivului pentru care acesta este la închisoare.

"Nu l-a mai văzut, pentru că băiatul a fost dus la penitenciar la Cristian Cioacă și i s-a spus că datorită doamnei Ghinescu, bunicii, tatăl lui este în închisoare. Nu i s-a spus că tatăl a omorât-o pe mama.

Și atunci, având în vedere ceea ce i s-a spus nu a vrut să mai vină la Râșnov, deși înainte să fie arestat tot venea la Râșnov în programul de vizită. Mergeam cu executorul judecătoresc și am reușit și l-am luat. După ce a mers în vizită în închisoare nu a mai dorit, pe acest considerent că bunica l-a băgat pe tată la închisoare.", a dezvăluit Crina Radu pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Ce s-a ales de apartamentul groazei, în care ar fi fost ucisă Elodia Ghinescu? Vecinii lui Cioacă au ajuns în culmea disperării! EXCLUSIV

Citeste si: Doctorii avertizează: nu luați niciodată aceste pastile dacă ați băut cafea sau alcool- bzi.ro

Patrick este aproape major și o cunoaște pe Elodia mai mult din poze

Ce știe copilul lui Cristian Cioacă și al Elodiei despre dispariția mamei

Elodia Ghinescu

Citeste si: Emilia Ghinescu, mama Elodiei, face dezvăluiri cutremurătoare în legătură cu Cristian Cioacă: „I-am zis din prima, ea nu a vrut să mă asculte”

Patrick are 17 ani și ar putea înțelege altfel lucrurile acum, însă lui i s-a prezentat aceeași proveste de mic. Tot ce știe el este că bunica din partea mamei este de vină pentru încarcerarea tatălui. Avocata familiei Ghinescu spune că familia lui Cioacă s-a concentrat mai mult pe sentința acestuia și mai puțin pe caz în sine, iar copilul este la mijlocul unei răzbunări între familii.

"Am încercat să discut cu doamna avocat subiectul despre copil, să discute cu Cristian Cioacă, pentru că ar fi bine să aibă relații cu bunicii materni, însă a spus că despre acest subiect nu discutăm. Cumva familia lui Cristian Cioacă, sora, mama, îl folosește pe acest copil ca o monedă de răzbunare împotriva doamnei Ghinescu pentru faptul că Cioacă este condamnat la închisoare.

Nu știu cât de mult are acces la informație. Faptul că i se spune acasă că tatăl este la închisoare din cauza bunicii materne, el asta a înțeles. A fost dus la psiholog și i s-a făcut consiliere psihologică pentru faptul că tatăl este la închisoare, dar nu și pentru faptul că mama e moartă. De aceea spun că autoritățile din Pitești nu trasează acest caz în mod obiectiv.", a declarat avocata familiei Ghinescu în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Citeste si: 13 ani de la dispariție Elodiei Ghinescu! Patrick, băiatul cunoscutei avocate și-a schimbat viața total!

Ce știe Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, despre mama sa. Unde crede că este Elodia

Când Elodia Ghinescu a dispărut, Patrick avea doar doi ani și jumătate. El își cunoaște mama mai mult din fotografii și din relatările rudelor.

"Lui i s-a spus că mama este plecată cu un bărbat, că e plecată cu cineva. Nu știu acum ce i se spune. Când era mic i s-a spus că e plecată. Doamna Ghinescu a încercat să nu traumatizeze copilul la vârsta aceea, când încă venea la Râșnov, că tatăl i-a omorât mama. A încercat să-l protejeze pe copil. Doamna Ghinescu de profesie e învățătoare și știa cum să se comporte cu copiii, știa psihologia unui copil. Familia lui Cioacă se răzbună pe familia Ghinescu prin faptul că îi împiedică băiatului accesul la familia pe linia maternă.", a povestit Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Citeste si: Băiatul lui Cristian Cioacă și al Elodiei și-a schimbat numele de familie! Cum îl cheamă acum pe Patrick

Patrick are 17 ani, merge la școală și este pasionat de baschet. El este crescut de sora lui Cristian Cioacă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu Patrick, fiul Elodiei Ghinescu: băiatul încearcă din răsputeri să ducă o viață normală

Discuția tulburătoare dintre Elodia și Cristian Cioacă. Ultimul mesaj pe care avocata i l-a trimis soțului ei

Mama Elodiei, declarații șocante despre Patrick, nepotul pe care nu l-a mai văzut de ani buni EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

Florin Cîțu e terminat! Lovitura care îl înfundă total. Marcel Ciolacu i-a luat fața

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies