EXCLUSIV! Cea mai frumoasa prezentatoare din PRO TV a ajuns la partaj cu sotul ei! Casatorita de ani buni cu Yoav Stern, Oana Cuzino e acum "parata", iar milionarul israelian - "reclamantul"!

Considerata cea mai frumoasa prezentatoare din Romania, Oana Cuzino trece prin momente grele, ajungand la partaj cu sotul ei, israelianul Yoav Stern, asa cum WOWbiz.ro a aflat in exclusivitate. Oana si Yoav au divortat in secret la inceputul lunii august.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descrierePe 2 septembrie 2014, Oana Cuzino, prezentatoarea emisiunii "Ce se intampla, doctore?" de la PRO TV si una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton, a fost data in judecata, la  Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti, de catre sotul ei, Yoav Stern, care pretinde partajul bunurilor comune! Potentul om de afaceri israelian, cu care Oana este casatorita de ani buni, apare in calitate de reclamant, in timp ce vedeta PRO TV este "parat" in acest dosar! fara descriereYoav Stern (in tricou negru), surprins de paparazzii WOWbiz.ro relaxandu-se la o terasaObiectul dosarului este "partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial indisponibilizare bunuri imobile, conform articolului 316 din Codul Civil". Cu aproape 20 de ani mai tanara decat sotul ei, Oana Cuzino (43 de ani) si Yoav au impreuna o fetita, Naomi, si au fost considerati pana acum un cuplu model in Romania. De altfel, la inceputul lunii trecute, pe 4 august, Oana Cuzino si Yoav au divortat in mare secret, la Judecatoria Buftea, vedeta PRO TV fiind atunci in postura reclamantului!fara descriereO astfel de bijuterie McLaren detine sotul Oanei Cuzino, Yoav SternDintre toate pasiunile misteriosului om de afaceri Yoav Stern, cea mai costisitoare o reprezinta masinile de lux, garajul acestuia fiind cel mai garnisit din tara si numarand recent "piese" de mai bine de un milion de euro, precum patru autoturisme Porsche, un McLaren MP4-12 C si un Rolls -Royce.fara descriereOana Madalina si Yoav au divortat acum mai bine de o luna

Iata ce presupune articolul 316 din Codul Civil, care este invocat in dosar si care sta la baza partajului dintre Yoav Stern si Oana Cuzino:

CAPITOLUL VI
Drepturile si obligatiile patrimoniale ale sotilor

SECŢIUNEA 1
Dispozitii comune

Art. 316

Actele de dispozitie care pun in pericol grav interesele familiei

(1) In mod exceptional, daca unul dintre soti incheie acte juridice prin care pune in pericol grav interesele familiei, celalalt sot poate cere instantei de tutela ca, pentru o durata determinata, dreptul de a dispune de anumite bunuri sa poata fi exercitat numai cu consimtamantul sau expres. Durata acestei masuri poate fi prelungita, fara insa a se depasi in total 2 ani. Hotararea de incuviintare a masurii se comunica in vederea efectuarii formalitatilor de publicitate imobiliara sau mobiliara, dupa caz.

(2) Actele incheiate cu nerespectarea hotararii judecatoresti sunt anulabile. Dreptul la actiune se prescrie in termen de un an, care incepe sa curga de la data cand sotul vatamat a luat cunostinta de existenta actului.

(3) Dispozitiile art. 346 si 347 sunt aplicabile in mod corespunzator.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate