EXCLUSIV | Celebru prezentator de stiri din Romania, externat dupa doua saptamani la Terapie Intensiva! Medicii l-au lasat pe Florin Mitu sa plece acasa dar va fi tinut sub observatie!

Unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de stiri din perioada comunista, Florin Mitu, a stat internat aproape doua saptamani la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Celebrul crainic ar fi suferit recent un atac cerebral, insa, a fost externat vineri! Medicii il vor tine sub observatie pe cunoscutul prezentator de la TVR.

Distribuie pe:

fara descriereFlorin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori ai postului public de televiziune din perioada comunista, s-a aflat aproape doua saptamani la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgeanta Floreasca din Bucuresti dupa ce ar fi suferit un accident vascular cerebral! Desi a fost in stare grava, Mitu a fost externat vinerea trecuta, semn ca starea lui de sanatate s-a imbunatatit! Totusi, surse medicale ne-au declarat ca Florin Mitu va fi tinut sub observatie de catre medicii sectiei de neurologie de la Floreasca.

fara descriereTimp de doua saptamani in care a fost internat, fostul prezentator al Telejurnalului de la TVR a fost supraveghiat aproape in permanenta de sotia lui care l-a vizitat zilnic la Terapie Intensiva.

Florin Mitu, prezentatorul "Telejurnalului", a facut parte dintr-o generatie de succes a televiziunii publice, fiind coleg cu Delia Budeanu, Sanda Taranu, Nicolae Malinescu, George Marinescu sau celebra prezentatoare meteo Romica Jurca!

fara descriereChiar daca programele televiziunii de pe vremea lui Ceausescu se concentrau mai mult pe “realizarile” conducatorilor si 90% din stiri erau despre dictator, vedetele acelei perioade au ramas in amintirea romanilor. Unul dintre acei crainici care ramane un simbol al televiziunii din aceea perioada este si Florin Mitu, care, dupa Revolutie a fost vazut extrem de rar pe sticla, concentrandu-se pe cariera de profesor de jurnalism.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate